Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er et laboratorium dekontaminering projekt?

Jun 19, 2018

Laboratoriet dekontaminering, aseptisk laboratorium engineering og laboratorium ventilation system engineering er relativt høje krav til virksomhederne, og eksperimentelle prøver er forholdsvis følsom over for miljøet. Eller hvis luftkvaliteten er for dårligt, det vil forurene eksperimentelle prøver, biologiske produkter, mikrobiologi forskning, hjerne celle laboratorium, stamcelle laboratorium, blodlegemer laboratorium, animalsk laboratorium, biosikkerhed laboratorium, virus forskningslaboratorium, etc. Det er nødvendigt at udføre engineering air system rensning i nogle områder af laboratorium eller laboratorium. For at sikre, at laboratoriernes infrastruktur opfylder kravene til eksperimenterende, kan eksperimenter foregå sikkert.

6.19.jpg

Ud over at beskytte sikkerheden af eksperimentelle prøver, er laboratorium dekontaminering projektet også en af de større foranstaltninger for at sikre succes for eksperimenter og eksperimenterende personalets sikkerhed. Laboratoriet dekontaminering projekt er at åbne op for et bestemt område af laboratoriet, specielt til opførelse af laboratorier eller sterile værelser med ren luft klasse og relativt høje eksperimenterende miljø krav. Laboratorium dekontaminering og traditionelle renrums systemer er faktisk meget ens, bortset fra at laboratorier har strengere kontrol over pres, mikrobiel kontrol, og temperatur og fugtighed i renrum end i industrielle rene værelser. Fælles lab dekontaminering projekt dekoration materialer omfatter sandwich farve stål plader, hærdet glas, brandsikre plader mv. Ren laboratoriet skal bruge de materialer, der kan være bedre forseglet og ikke producere støv for at udføre den partition og loftsdekoration efter "Renrum konstruktion og acceptkriterier". Ren laboratorium ventilationssystem bruger generelt modulære air condition-enheder. Luft levering system er forskellige fra renrums engineering af forskellige industrier. Ikke alle laboratorier kan oprette en returluft system. Dette skal være baseret på brugerens laboratoriebrug og eksperiment. Afhængigt af produktet. Svarende til et laboratorium, biosikkerhed, det er ikke muligt at gøre en returluft system, eller at bruge en full-line rene rum.

Laboratoriet dekontaminering engineering grade design er også kritisk, generelle renrums laboratorium renlighed niveau er 10.000, generelle laboratorium er et stort udvalg af 100.000 ~ 10.000 niveau layoutdesign. Biosikkerhed laboratorier, positive kontrollaboratorier og mikrobiologiske kultur laboratorier skal konstrueres og fremstilles i overensstemmelse med statisk 100-klasse renrums standarder.