Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de særlige krav for opførelsen af hospitalet laboratorier?

Jun 16, 2018

Med flere og flere indenlandske efterspørgsel efter hospitalet laboratorier, har opførelsen af hospitalet laboratorier genereret et stort antal ordrer i de seneste år. Der er hundredvis af tilfælde af mellemstore og store hospital laboratorier, at BOKA har gjort, og regeringen har også politikker. Støtte til privat kapital for at indtaste den medicinske teste industri, men mange mennesker er ikke bekendt med konventionelle medicinske prøvningslaboratorier, og undertiden finde upassende laboratorium byggefirmaer. De indbyggede laboratorier opfylder ikke standarderne, så BOKA Xiaobian dag, vi vil gerne fokusere på at indføre nogle særlige laboratorium bygning tilfælde på hospital for din reference.

 

Denne artikel fokuserer på laboratoriet konstruktionskrav for P1 laboratorium, P2 laboratorium og PCR laboratoriet.

1.jpg

P1 og P2 laboratorier

P1 og P2 laboratorier henvise til klasse 1 biosikkerhed laboratorier og klasse 2 biosikkerhed laboratorier på grund af forskellige patogene bakterier kvaliteter, forskellige niveauer af biosikkerhed beskyttelse, og tilsvarende ændringer i rum ventilation, trykforskel , og så videre. Tekniske krav, mest tredjeparts menneskelige medicinsk laboratorium vil gøre klinisk Mikrobiologi inspektion, det er den konventionelle P1 niveau, CDC system, husdyr inspektion Center vil bygge en P2 niveau biosikkerhed laboratorium. Forskellen mellem P2 laboratorium og P1-laboratoriet er, at P2 laboratorium testområde er negative pres og området forberedelse er en semi-forurenet område. Selvom standarderne ikke kræver en ren grade, gøres den faktiske konstruktion med en ren kvalitet, som vil være effektive til at kontrollere temperatur og fugtighed, bundfældning bakterier og planktoniske bakterier.

 

PCR laboratoriet

PCR laboratoriet er et særligt laboratorium for opførelsen af kliniske celle molekylær genetik. Laboratoriet er meget alsidige og udbredte i DNA identifikation, gen sekventering, transgene afsløring og andre felter. Med avancement i teknologi begyndte gen sekventering at bygge to. Generation Sequencing laboratorium (NGS), også kendt som høj overførselshastighed sekventering Lab. Laboratoriet bruger normalt frisk luft, ensrettet flow og andre miljøkontrol teknologier til at forhindre forurening

Hvad er de innovative teknologier i opførelsen af moderne hospital laboratorier?

1. pneumatisk pipeline transmissionssystem er et dedikeret transmission pipeline tilsluttes nøje alle afdelinger på hospitalet for at danne en lukket rørledningen netværk. Under kontrol og overvågning af den centrale vagtcentral, er transmission flasken indeholdende transmission materialer drevet af luft. Kontroller, at landnet er på vej frem og tilbage mellem tilfældige steder. Systemet kan sende prøver, lægemidler og andre bærbare elementer automatisk. Systemet kan forbedre hospitalets arbejdseffektivitet, spare det medicinske personale arbejdstid og labor intensitet, gøre hospitalet logistik mere velordnet og effektivt undgå krydsinfektion forårsaget af strømmen af mennesker og kontakter, strømmen af hospital små elementer fra den traditionelle manuel transmission blev intelligent automatgear.

2. eksperimentelle multifunktions kolonne bruges til at tegne stærk elektricitet, svag elektricitet, gas kilde og vandkilde fra loftet til den arbejdende overflade gennem kolonnen multi-funktion. Der er en standard port på kolonnen multi-funktion til brug under eksperimentet. I hvert distrikt er stærk elektricitet, svag El, vand og gas i særskilte områder, undgå kontakt med hinanden.

Nå, om opførelsen af hospitalet laboratoriet taler Xiao Bian om den. I begyndelsen af artiklen talte vi om hvordan BOKA har bygget mange hospital laboratorier. Hvis du ønsker at se en sag, kan du klikke her og gå direkte til fortiden. Hospital case Åh ~ der er et hospital laboratorium skal huske når som helst kontakte os BOKA ja ~ ~