Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er kravene til jorden i laboratoriedesign?

Apr 03, 2019

En vigtig del af laboratorieudformningen er laboratoriegulvet, hvilket også er omfanget af operatørens aktiviteter i et lille laboratorierum, det vil sige, selvom det er jorden, spiller det en meget stor rolle. I den henseende understregede den ikke navngivne Raymont, at vi i laboratoriedesignet skal være særlig opmærksomme på disse detaljer for at sikre at designet overvejes, konstruktionskvaliteten, kan gøre det store område mere bekvemt for operatørens helbred eller drift . Rollen.

lab furniture-04

Kravene til laboratorieudformningen er som følger: For det første anvendes opløsningsmiddelbaseret epoxyharpiks, og styrken skal være over C20. Når vi er færdige, kan vi måle efter denne standard, jorden er tæt, og der er ingen slibning. Situationen er ukvalificeret for de grunde, hvor der er opstået revner, så vi skal være opmærksomme. Og farven på jorden designet af laboratoriet er generelt smuk, og den har også en funktion, det vil sige antistatisk ydelse, hvilket er meget vigtigt for laboratoriet.

Ud over ovenstående detaljer er laboratorieudformningen også påkrævet for at modstå høje temperaturer til jorden og kan bæres til vægte under medium og mellemlang, fordi laboratoriet skal involvere mange udstyr og faciliteter, og vægten er også stor, så når vi overvejer laboratoriedesign til jorden, ikke kun for at fuldføre sine grundlæggende funktioner, men vigtigere end det spiller også en dekorativ rolle, som kan lette arbejdstrykket og hurtigt fuldføre opgaven for fremtidige operatører. Selvfølgelig kræves der også andre grundlæggende funktioner, for eksempel bør den være slidstærk og vaskbar og skal være skridsikker for at forhindre operatøren i at falde og såre. De anvendte materialer skal være af god kvalitet og fremragende præstation.