Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er kravene til design af farmaceutisk laboratorium i gymnasier og universiteter?

Jul 09, 2018

Apotek laboratorier er normalt involveret i skoler og hospitaler. For nogen tid siden, overtog BOKA et apotek laboratorium designprojekt af Jiangxi Institut for videnskab og teknologi, som med succes blev accepteret og taget i brug i marts. Apotek laboratoriet er et omfattende program disciplin integrere videnskab, ingeniørvidenskab og medicin. I laboratoriet apotek er selve driften meget vigtigt. Derudover apotek laboratorium på universitetet bruges primært til undervisning, så instrumenterne, der er involveret, udstyr og reagenser er også komplekst. Efter forholdene i den traditionelle kinesiske medicin forskning, kinesisk medicin forskningslaboratorier er opdelt i tre kategorier: grundlæggende medicinsk forskningslaboratorier, klinisk medicinsk forskningslaboratorier og farmaceutisk forskning laboratorier.

7.9.jpg

Apotek laboratoriet vil inddrage forskningsarbejde om råvarer og mellemprodukter og produkter af traditionel kinesisk medicin. Traditionel kinesisk medicin forskning bør omfatte biopharmaceuticals, forarbejdning, traditionel kinesisk medicin kemi, traditionel kinesisk medicin farmakologi, traditionel kinesisk medicin toksikologi, forberedelse og kvalitetskontrol. Fremme moderniseringen af traditionel kinesisk medicin ved at gennemføre forskning på mange emner i kinesisk medicin. Det har også en masse lab navne, såsom:

Kinesisk medicin farmakologi laboratorium, kinesisk medicin behandling laboratorium, kinesisk medicin kemi laboratorium, kinesisk medicin-apotek laboratorium, kinesisk medicin analyselaboratorium, kinesisk medicin bioteknologi laboratorium, kinesisk medicin farmakologi laboratorium, kinesisk medicin toksikologi laboratorium og andre laboratorier andre laboratorium

 

Krav til farmaceutiske laboratorier design

Hvis det er en konventionelle farmaceutiske laboratorier, dens vigtigste funktion er at udfører de almindelige eksperimenter og de nødvendige åbne eksperimenter i undervisningen plan. Karakteristiske er at den eksperimentelle projekt har visse stabilitet, og glas instrumenter og udstyr, der anvendes også tilsvarende. Fast, farmaceutiske laboratorier kan groft inddeles i fire kategorier, kemisk syntese, forberedelse og analyse, animalsk laboratorier og morfologiske kategorier. Overvejer brugen af laboratorier og instrument interoperabilitet mellem discipliner forbedrer kollegiet generelt de laboratorier, der bruges af tre universitetsstuderende.

Det anvendte stof analyse laboratorium udstyr kræver vandret installation og brug, især i undervisningen. Hvis laboratorieudstyr har problemer, er manglende undervisning kursus meget alvorlig. Nogle instrumenter kommer med deres egen plan, såsom analytisk saldi, semi-mikro saldi og microbalances, og store analytiske instrumenter kræver højere niveauer af jorden. Jordoverfladen engineering bør medtages i laboratoriet engineering design og konstruktion. Før jorden dekoration, bør instituttet garanteres. Når jorden er fuldført, skal det være niveau. Hvis den eksperimentelle platform er bygget på jorden, skal køkkenbordet have en standard plan.

De grundlæggende krav til tabellen eksperimentelle og instrument kabinet: grundlæggende mindstevægten for tabellen eksperimentelle og instrument kabinet er ensartet, standardiseret, praktisk og smuk. Instrument og medicinskabet størrelse bør være designet ud fra krav til funktion og opbevaring, og mængden, der skal opfylde opbevaringskravene til af alt udstyr.

I laboratoriet apotek bør specielle eksperimentelle instrumenter udstyres efter behov af eksperimentet. Hvis du bruger det tit og det er let at bryde, skal du huske at sikkerhedskopiere. Dette vil sikre, at undervisningen arbejde af den farmaceutiske laboratorier kan forløbe glat.

Planlægning og design af drug testing laboratory bør være opmærksomme på opførelsen af relevante engineering technology, til at reducere målefejl og forlænge levetiden af instrumentet, og til at opfylde kravene til sikkerhed og komfort af studerende og lærere.

Design af laboratoriet skal fremme forvaltningen af laboratoriet, sikre, at apotek laboratoriet for undervisning kan fremskridt jævnt i alle tidsperioder, og konstant udforske og løse nye problemer. Apotek laboratoriet bruges på universiteter er hele. Studerende er meget vigtigt i skolen undersøgelse, så design af apotek laboratorium i den tidlige fase er meget vigtigt. Det er nødvendigt at finde en egnet professionel agent til at gøre det, så at dit eget apotek laboratorium kan rimelighed planlægger at bruge det længere. Tid, og at de forskellige udfordringer, at laboratoriet vil stå overfor i fremtiden.