Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er kravene til P4 laboratoriekonstruktion?

Jan 23, 2019

P4 laboratoriet er også et laboratorium på niveau med biosikkerhedsforskning. Dette niveau af forsøg kræver håndtering af farlige og ukendte patogener, som kan forårsage aerosolbårne patogener eller udgør et højt personligt niveau, og patogenet har stadig ingen kendte vacciner eller behandlinger, såsom argentinsk hæmoragisk feber og Congo Heat, Ebola, Marburg-virus, Lhasa feber, Krim-Congo hæmoragisk feber, kopper og forskellige andre blødningsforstyrrelser.

lab furniture 11.15

Baseret på graden af fare i P4 laboratoriet skal opbygningen og styringen af P4 laboratoriet opfylde følgende krav:

1. Sikkerhedsforanstaltninger skal indstilles strengt i P4 laboratoriet.

Positivt trykbeskyttelsestøj med uafhængig iltforsyning skal være obligatorisk og skal anvendes til behandling af sådanne biologiske sygdomsfremkaldende patogener i P4 laboratoriet. De biologiske laboratoriers fire indgange og udgange vil være udstyret med flere brusere, vakuumkamre og UV-lyskamre samt sporingsforanstaltninger, der kan ødelægge alle biohazards.

For det andet skal P4 laboratorieluft og vandforsyning desinficeres strengt efter krav.

Positivt trykbeskyttelsestøj med uafhængig iltforsyning skal være obligatorisk og skal anvendes til behandling af sådanne biologiske sygdomsfremkaldende patogener i P4 laboratoriet. De biologiske laboratoriers fire indgange og udgange vil være udstyret med flere brusere, vakuumkamre og UV-lyskamre samt sporingsforanstaltninger, der kan ødelægge alle biohazards.

Alle luft- og vandforsyninger i P4-laboratoriet er underlagt de desinfektionsprocedurer, der kræves af laboratorierne Biosafety Level 4 (eller P4) og opfylder samme krav til at eliminere muligheden for utilsigtet udslip. Under P4-eksperimentet blev det konstateret, at når et patogen mistænkes eller kan have antibeskyttende laboratoriemedicinske egenskaber, skal det behandles i laboratoriet BSL-4 indtil tilstrækkelige data er bekræftet og skal fortsættes i dette specifikationslaboratorium eller overføres til Et laboratorium på lavere niveau.

For det tredje skal kvalitetsuddannelsen af P4-medarbejdere nå niveauet af professionelle eksperter og ledes af de centraliserede videnskabsmænd.

P4 laboratoriepersonale skal have en specifik og dybdegående træning og forståelse af standarder og specielle foranstaltninger, indeslutning og designfunktioner for at håndtere ekstremt farlig smitsomhed. Personale skal være fagligt uddannet og kvalificeret til at håndtere disse patogener og overvåges af de relevante forskere. Adgang til P4 laboratoriet styres strengt af det kompetente laboratorium eller tilsynsførende.

For det fjerde skal placeringen af P4 laboratoriet opfylde kravene til farekontrol.

P4 laboratoriet skal være i en separat bygning eller bygning inden for kontrolområdet og helt isoleret fra andre bygninger i området. Og P4-laboratorier skal etablere forureningsprotokoller, der ofte bruger negative trykindstillinger, og forbereder eller bruger en særlig driftshåndbog, så selvom laboratoriet er beskadiget, vil det alvorligt hæmme udbrud af aerosolbårne patogener. Alle aktiviteter inden for arbejde er begrænset til klasse III biosikkerhedskabiner eller klasse II biosikkerhedskabiner og kan kun bruges af personer med livsforsikringssystemer og positiv trykventilation.

P4 laboratorium er det mest krævende eksperimentelle sted i biosikkerhedseksperimenter, og det er også laboratoriet med det højeste niveau af beskyttelse i akademisk arbejde som biologisk fagforskning og eksperiment. P4 laboratoriet er et laboratorium på niveau med biosikkerhedsforskning. Derfor, i design, planlægning, konstruktion, konstruktion, vi skal strengt overholde standarderne og kravene i brugen af ledelsesafdelinger!