Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er kravene til renovering af hospitalslaboratorier?

Aug 13, 2018

I dag vil VOLAB Xiaobian lede alle til at se hovedpunkterne i designplanlægningen for hospitalets designlaboratorier?

1. Nøglepunkter i laboratorieplanlægning til hospitalslaboratorium

1. Det kliniske laboratorium skal være placeret ved indgangen til nærinspektionens afdeling Til klinisk undersøgelse af ambulant service bør der være plads til prøven og et venterområde.

For det andet skal det biokemiske laboratorium udstyres med en dampkoge, instrumentrum (kabinet), stofrum (kabinet), anti-vibrationsplatform; og bør have faciliteter til opbevaring af værdifulde stoffer og meget giftige stoffer.

For det tredje bør bakterietestrummet være placeret i slutningen af laboratoriet. Når et sterilt inokulationsrum er oprettet, bør der være et forreste kammer; Hvis et kulturmediumrum er indstillet, skal operationstabellen være tændt på højre side; et overførselsvindue bør tilvejebringes mellem inokulationsrummet og bakterietestrummet og kulturmediumrummet.

4. Inspektionsrummet skal være udstyret med vaskefaciliteter. Bakterielinspektion skal være forsynet med særlige vaskefaciliteter hvert inspektionsrum skal være forsynet med mindst en vaskemaskine, som ikke er manuelt skiftet.

8.13.jpg

2. blodbank

For det første bør det være tilstødende til den kirurgiske afdeling, og bør ikke være tilstødende til rummet hvor stråling genereres.

For det andet består den af blodlagring, blodtilpasning, rengøring, desinfektion og andre kamre; Jo større størrelse blodoplagningen og blodfordelingsrummet skal opdeles i rum, og forstuen skal opstilles mellem gangbro og gangbro. Blodbanken placeret i laboratoriet skal renses korrekt.

For det tredje er der en blodbank til selvopkrævning, et bloddonationskammer, et væskekammer, et blodceller adskillelsesrum og en blodgiverens lounge skal tilføjes og bør være selvstændig.

3. Interiørlayout

For at lette arbejdet og vedligeholdelse af instrumentet i det store laboratorium vedtages metoden til at arrangere store og vigtigste instrumenter i midten af huset, hvilket ikke blot letter varmeafledning og fejl vedligeholdelse under instrumentets drift, men letter også rengøring og sanitet. Prøvebehandling, dispensering, indlæsning og nogle små eksperimenter, der ikke kræver håndfri betjening, udføres på vægbeklædningsbænken. Dette arrangement er også meget bekvemt for personale flow og prøve transport. Små laboratorier er begrænset af plads, og arbejdsbordet er normalt placeret nær væggen.

4. Miljøvalg

For at lette patient- og klinikafdelingen at sende prøver, valgte det nye laboratorielaboratorium anden etage i bygningen, nedenunder for akutafdelingen og bopælen mv. De syv øverste etager på hospitalet koncentrerede alle kliniske kliniske patienter afdelinger undtagen infektionsafdelingen, uanset midter og sen. Det er meget rimeligt og praktisk til alle former for nødprøvninger (herunder poliklinisk laboratorium til dagligt arbejde) eller daglige test.

5. Værelsesfordeling

Moderne kontrolinstrumenter og udstyr udvikler sig i retning af store og automatiske samlebånd. Med henblik herpå har vi åbnet de originale rumideer, og fra øjnens udvikling har vi truffet foranstaltninger til at etablere store laboratorier og biokemiske og immune i de sydvendte rum. Inspektionsrummet er kombineret og oprettet i et rum.

6. Vandkilde design

Alle laboratorier har installeret rene pools (uafhængige dedikeret dræn) og forurenede tanke (til vask og farvning), og kloakken er direkte forbundet med sygehusrensningsanlægget. Fodkontrol af vasken er ikke kun i overensstemmelse med laboratoriehygiejnekrav, men også holdbar. Den forurenede pool blev brugt til at vaske det eksperimentelle snavs og lavede en dyb pool for sprøjteforebyggelse.

7. Strømforsyning design

Forsøgsinstrumentet og det ekstra elektriske udstyr er forudindstillet, stikkontakten er monteret, og lysforsyningen er tilsluttet separat og forstyrrer ikke hinanden. Vigtigt udstyr og udstyr er udstyret med uafbrydelig strømforsyning (UPS-strømforsyning) og dedikeret jordforbindelse, og overveje en række instrumenter og midlertidige strømforsyninger, der kan købes i fremtiden.

8. Lysdesign

Laboratorieindendørsbelysningsudstyret er hovedsageligt lysstofrør, som installeres i det polerede loft parallelt med arbejdsfladen. Glødelamperne bruges i korridoren, og de forskellige belysningskilder kombineres for at gøre laboratoriet føles behageligt og smukt. Inspektionsafdelingsdøren, nødvinduet og vagtrummet er udstyret med iøjnefaldende lysbokse for at gøre det lettere for folk at finde om natten. At effektivt beskytte arbejdstagere og undgå smitteforurening. Bakterierummet er udstyret med fire 30W UV lamper i henhold til kravene. Som en fælles desinfektionsenhed er den også semi-usynlig i loftet.