Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er kravene til et kvalificeret laboratoriedesign?

Nov 28, 2018

Først, laboratorie layout design


Laboratorieudformningen er baseret på laboratoriumets art, laboratoriens målplacering, laboratoriefunktionens krav, typen af eksperiment og den eksperimentelle processtrøm. I henhold til de relevante nationale standarder foretages der videnskabelige og rimelige funktionelle sondringer for laboratoriernes eksisterende lokaliteter. Og layout arbejde.

Laboratorie grafisk design kræver laboratorie designere at være bekendt med Kinas arkitektoniske dekoration viden, Kinas laboratorierelaterede standarder og specifikationer, bekendt med den designet laboratorie eksperimentelle proces.

For det andet laboratorieområdet og instrumentplacering

Før laboratoriet designes, skal instrumentets type, mængde, specifikation, størrelse, spænding og andre parametre og instrumentets placering bestemmes efter forsøgsforløbet. Designeren kan gøre instrumentet til strømforsyning, vandforsyning og dræning, gasforsyning og rent vand. Og udformningen af udstødningskanalens grænseflade. Ifølge antallet af instrumenter og placeringspositionen bestemmes det krævede område for hvert område, og den effektive anvendelse af rummet er opdelt. Placeringen af instrumentet er ikke kun praktisk, men overvejer også problemet med jordbearbejdning.

lab furniture 9.21

Tredje, ventilationssystem design


Laboratorieventilationssystemdesign er den højeste prioritet inden for laboratoriedesign og en nøglefaktor for succes i laboratoriebyggeri. Laboratorieventilationsdesignlaboratoriet har to aspekter af udstødningssystemet og det supplerende luftanlæg.

Udformningen af laboratorieudstødningssystemet bør baseres på den omfattende analyse og beregning af det krævede udstødningsluftvolumen, rørlængde, orientering af rørledninger og faktiske forhold, og udforme videnskabeligt og rationelt udstødningssystemet for at opnå laboratoriedesign. Sikkerhed, komfort, energibesparelse og andre formål.


Fjerde elektroteknisk design

Laboratorieelektronik design omfatter både stærke og svage. Stærk kraft omfatter hovedsageligt instrumentkraft, lysstik, etc. Svag strøm omfatter: netværk, datakommunikation, udsendelse, videoovervågning og så videre.

Udformningen af den stærke elektricitet bør baseres på summen af effekten af hvert instrument og udstyr i henhold til funktionerne, gulvene og det første niveau af hele bygningen. Rumsterminalfordelingsboksen opstilles separat mellem hvert instrument, og hovedinstrumentet skal efterlade et separat kredsløb. Kan ikke tilsluttes i serie med rumbelysning eller andre afsætningsmuligheder, hvilket hovedsagelig er at lette brugen og vedligeholdelsen af udstyret. Gulvfordelingsboksen skal placeres i et dedikeret strømfordelingsrum, og dørlåsen skal indstilles.

1. Den lille afstand mellem gangen mellem centralstationen og sideplanen er 1,2 meter.

2. Den mindste afstand mellem gangen mellem CCTV og CCTV er 1,5 meter.

3. Den lille afstand mellem gangen mellem centralstationen og højskabet er 1 meter.

4. Bredden af CCTV mod væggen bør ikke være mindre end 1 meter.

5. Den lille afstand mellem de to sider er 1,2 meter.

6. Gangbanen mellem de to pladser må ikke være mindre end 1,5 meter.

7. Afstanden mellem sædet og centralstationen skal ikke være mindre end 2 meter.

8. Gangehovedet på væggen er på 1,8 meter.

9. Den lille afstand mellem dampdækslet og testbænken er 1,8 meter.

10. Den anbefalede afstand mellem de to gashylder er 3 meter.