Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de steder, hvor strømlayout skal overvejes, når man opbygger et laboratorium?

May 25, 2018

Efter laboratoriekonstruktionens første færdiggørelse er det også nødvendigt at tage højde for, at strømforsyningslayoutet, hvis disse kan arrangeres for at være meget godt, kan spare arbejdskraft og materielle udgifter, hvilket også sparer omkostningerne ved deres egne laboratorier. Bedre videnskabelig forskning eksperimenter.

2.jpg

Udformningen af strømforsyningen skal tage højde for den effekt, som laboratoriet kræver, tage fuld overvejelse og analyse og vær opmærksom på følgende:

1. Den nødvendige effekt af alle instrumenter i laboratoriet og antallet af elektriske stikkontakter, et rimeligt layout, sikkert og praktisk at bruge.

2. Stikkontakten er tre huller eller to huller.

3, stikkontakter fordelt på forskellige steder for at sikre brug af trygge og bekvemme.

4, instrumentet kræves spænding (220V eller 380V), strøm.

5, bør fuldt ud overveje den nødvendige computer socket.

6,36V sikker elektricitet arbejde i laboratoriet, ofte brug for håndlampe til arbejde. Som vedligeholdelse af udstyr, lokal belysning mv. For at sikre personlig sikkerhed er laboratoriet udstyret med 36V sikker strøm er afgørende. I henhold til kravene til sikker spænding skal indgangskredsløbet og udgangskredsløbet i den sikre spændingsforsyning implementere kredsløbsisolering. Derfor transformeres enfaset AC220V spænding fra fase C i trefaset strømforsyningen i figur 1 til en sikker vekselstrømsspænding på 36V gennem en sikkerhedsisoleringstransformator for at transformere 220V spændingen på transmissionsledningen. Under brug skal det bemærkes, at stikket til sikkerhedsspændingsserien ikke kan tilsluttes en stikkontakt med en højere spænding. Hvis der anvendes en 36V-stik, skal den ikke tilsluttes til et 220V stik. Denne strømforsyning kan ikke bruges med en fælles strømforsyning.

7. Placering af laboratoriebelysningsudstyrsinstallation: Belysningsudstyret skal installeres i lodret eller diagonal linje med arbejdsfladen for at eliminere skygger forårsaget af objekttilslutning.

8. Særligt laboratoriebelysningsudstyr: Hvis laboratoriet bruges til at adskille eksperimentelle områder af mikroorganismer og molekylærbiologi, skal den effektivt kunne beskytte arbejdstagere og prøver mod forurening. UV-lamper er de mest anvendte desinfektionsenheder. Afstanden mellem den faste UV-lampe og jorden må ikke overstige 2,1 meter. Antallet af UV-lamper skal bestemmes i henhold til laboratoriepladsen. Ved brug af et ultraviolet armatur skal det sikres, at objektets overflade (fx maling på urets overflade, arbejdsflade osv.) Kan modstå ultraviolet lysblegning.

9, ud over at overveje den nuværende brug af behovet for at designe strømforsyningen, skal der være tilstrækkelig udvidelse til at dække laboratoriets behov.

10. Elforsyning til computer, instrument, himmelplatform og mikroplader er arrangeret på 500 mm høj væg på væggen mod midten af bordet, og et sæt 1000 mm lang enkeltfase 220 med en størrelse på 4 mm 2 er reserveret. Volt-netledning (tre ledningssystem: L FireWire, N Neutral, E Ground)