Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er laboratorieplanlægning og designudstyr?

Aug 10, 2018

På baggrund af ovenstående laboratorieplanlægning og konceptkoncepter og projektets aktuelle situation udarbejdes følgende designinstruktioner:

Laboratorie design klassificering:

1. Forsøgstabellen vedtager standardkombinationstypen og kan kombineres og udnyttes fuldt ud i forbindelse med fremtidig laboratorieflytning.

2, den generelle anti-korrosion af gashætte, trinløs hastighedsregulering, støj under 55 decibel, ingen rørledninger, undgår vægåbning.

3. Det øvre vandrør vedtager Huaya PP-R. Hele den forreste ende af vandhane er udstyret med en ventil til nem vedligeholdelse. Det nedre rør vedtager Huaya kemiske rør, der er modstandsdygtigt over for syre og alkali og organisk opløsningsmiddel.

4. Reserve et sæt rene vandrør.

5. Sinken er integreret dannet af PP og udstyret med en flaskevasker og en dryppestativ.

6, stikkontakten bruger multifunktionsstik, 220V alt på plads, for at opfylde kravene til 10A og 16A to strøm, 110, 380 har alle reserveret.

7. Netværkskablet og telefonlinjen er reserveret.

8. Alle luftkanaler er udstyret med lyddæmper for at holde støj fra hele rummet under 55 decibel.

9, udstyret med nødvæv, vaskesæt.

Instrumentrum:

1. Vedtage international fælles designordning, alle gasledninger, ledninger, netværkskabler og telefonlinjer er på plads og reserveret.

2, cylinderopbevaring, anbefaler vi brugen af cylindersikkerhedsrum, afhængigt af den aktuelle situation, brug kun cylinderens sikkerhedsskab med gaslækage alarm og stærk udstødningsenhed.

3. Stikkontakten vedtager multifunktionsstik, 220V er på plads og opfylder kravene til 10A og 16A strøm. 110 og 380 er alle reserveret.

4, rummet er udstyret med et ventilationssystem, vindhastigheden er over 0,5m / s, og der er dæmpere kan justeres, støj er under 55 decibel.

Kemisk reagens opbevaringsrum:

1. Bestil specifikke opbevaringsskabe til opbevaring i overensstemmelse med opbevaringskravene i konventionelle, brandfarlige og stærkt giftige stoffer.

2. Dette værelse er udstyret med et ventilationssystem for at rense rumluften og forhindre personskade.