Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de generelle trin for professionelt laboratoriedesign?

Jan 02, 2019

Professionel laboratoriebyggeri er ikke kun en simpel kombination af instrumenter og udstyr, det er et komplekst systemteknik og er en konstruktion, der har strenge krav til arbejdsmiljøet. Hvad er laboratoriebyggeriets trin? Laboratoriet designfirmaet udfører laboratoriebyggeri i henhold til følgende trin.

1.02

1. Laboratorieplanlægning

Laboratoriebyggeriets plan omfatter konstruktionens udseende, stil, højde, layout osv. Før laboratorieopbygningen er det nødvendigt at forstå kundens behov og fremtidige udviklingsretning og kombinere laboratoriebyggeriets erfaringer fra andre relaterede industrier med at planlægge og rationalisere .

2, laboratorie design

Processen med konkret implementering af programrødderne på professionelt plan, herunder laboratoriedesign, installation, idriftsættelse, vedligeholdelse og opgradering.

3. Udvælgelse af laboratoriekonstruktioner

Laboratorieteknologien og bygningsenheden skal vælge et selskab med en vis skala i Kina og skal nøje undersøge virksomhedens styrke og standard. Det er bedst at foretage inspektioner på stedet af sine afsluttede succesfulde tilfælde og virksomhedens placering.

4, design af laboratorie layout

Layoutdesignfasen skal overveje arbejds- og udviklingsbehovene så meget som muligt, rationelt konfigurere rummet og optimere integrationen så meget som muligt. Laboratorielayoutet er perfekt til at sikre det efterfølgende professionelle design af vand, elektricitet og vind.

5, laboratorie magt distribution system

Laboratoriestyrkesystemet er designet i overensstemmelse med de specifikke krav til eksperimentelle instrumenter og udstyr og er designet af en bred vifte af faktorer fra professionelle designere. Fordi kravene til laboratorieudstyrets kredsløbsudstyr er mere komplicerede, bør udformningen af strømfordelingssystemet ikke kun overveje det eksisterende udstyr og udstyr, men også overveje udviklingsretningen af laboratoriet i de senere år, overveje fuldstændig forbeholdet af kraftdistributionssystemet. Og kredsløb vedligeholdelse og andre problemer.

6, laboratorium klimaanlæg

Klimaanlægget styrer ikke kun temperaturen og fugtigheden i laboratoriet, men samarbejder også med laboratorieventilationssystemet for virkelig og effektivt at sikre laboratoriebyggeriets effekt.

7, laboratorium brand system

Kravene til brandbeskyttelse i laboratoriet vil være højere end på almindelige steder. Laboratorieudformningen skal anvende forskellige brandbeskyttelsesforanstaltninger for at sikre brandets sikkerhed i laboratoriet.

8, laboratorie vandforsyning og afløbssystem

Rørledningen i afløbssystemet skal være modstandsdygtig over for syre- og alkalikorrosion og smeltning af organiske materialer. Materialet skal være PPR eller andre materialer, og almindelige PVC-rør må ikke anvendes. På samme tid, i henhold til karakteren, strømningshastighed og udledning lov af spildevand og kombineret med udendørs dræning betingelser. Indstil planen.

9, laboratoriegasforsyningssystem

Driften af mange udstyr i laboratoriet kræver en lang række gasforsyninger, og sikkerheden af cylinderkammeret skal garanteres.

10, laboratorieventilationssystem

Udformningen af laboratorieudstødningssystemet påvirker helheden for hele miljøet og eksperimentelt personale samt drift og vedligeholdelse af forsøgsudstyret.

11, valget af laboratoriemøbler

Valget af laboratoriemøbler skal først overvejes for fuldt ud at opfylde arbejdets behov, hovedsageligt relateret til bordets materiale, skabsstruktur og materiale, farve matching og andre elementer.

12, laboratorieindretning detaljer

Når laboratoriet er renoveret, må loftet ikke bruge en stor overordnet struktur, hvilket vil medføre skjulte farer for efterfølgende opførelse og vedligeholdelse. Gulv til loft glas gardin væg design kan bruges på begge sider af korridoren eller i det store instrument rum, som er mere gennemsigtig og let at administrere og besøge.