Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er designprincippet og det grundlæggende layout for fødevareinspektionslaboratoriet?

Jan 03, 2019

For nylig er et af emnerne, som vi ofte taler om og ofte set i tv-netværk: fødevaresikkerhedsproblemer i vores land, den kinesiske folks moralske bundlinje. Det er ofte tilfældet, at BOKA Xiaobian, der begraver hovedet og bittert spiser, har mistet sin appetit. Fordi Xiaobian og mange arbejdspladsarbejdere ofte spiser fastfood, er der et spørgsmål: Er den mad vi spiser virkelig opfylder sundhedsstandarderne? Dette kræver fagligt videnskabeligt personale til at svare. Xiaobian kan kun fortælle dig, at fødevareprøvningslaboratoriet har sine designprincipper og grundlæggende layout.

Først og fremmest bør fødevareinspektionslaboratoriernes designprincipper og grundlayout baseres på videnskabelige principper, passende målestok, ressourcedeling og ikke-gentagelseskonstruktion.

Selvfølgelig skal opførelsen af fødevareprøvningslaboratoriet også være opmærksom på følgende punkter:

1. Lignende laboratorier, laboratorier med mere tekniske rørnetværk og laboratorier med rene krav

2. Indstil laboratoriet med krav til vibrationsisolering til bundlaget;

3. Kombination af laboratorier med giftige stoffer

For det fjerde skal laboratoriet opstilles ved vinduet for at sikre tilstrækkelig naturlig belysning.

Planlægning og opførelse af faciliteter som farmaceutiske analyselaboratorier, dyrelaboratorier, centrallager og spildevandsbehandlingssteder (herunder forbrændingskamre) er udformet efter uafhængig og decentral planlægning.

BOKA fødevarer inspektion laboratorie design og konstruktion i nøje overensstemmelse med principperne om planlægning og design, at skabe et sikkert, grønt, miljøvenligt, videnskabeligt laboratorium som et livslangt mål. Laboratoriet er videnskabens vugge, grundlaget for videnskabelig forskning, kilden til videnskabelig og teknologisk udvikling og spiller en meget vigtig rolle i udviklingen af videnskab og teknologi. Samtidig er fødevareprøvningslaboratoriet virkelig bekymret for alles sundhedsproblemer, så det siges, at fødevaresikkerheden er så stor som sjusket.