Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er klassificeringen af alle laboratorier i laboratoriedesign?

Jun 11, 2018

I dag vil vi fortælle dig alt om, hvad er de mest almindelige laboratorier på markedet i dag?

Først tør laboratorium og vådt laboratorium

Tørre laboratorier refererer til laboratorier, der ikke bruger eller bruger mindre vand, som f.eks. Præcisionsinstrumentrum, balancerum og højtemperaturkamre.

Det våde laboratorium refererer til laboratorier, der skal udstyres med dræning til rutinemæssige forsøg som prøvebehandling, kapacitetsanalyse, centrifugering, sedimentering og filtrering.

6.12.jpg

For det andet, det vigtigste laboratorium og hjælpe laboratorium

1, hovedlaboratoriet

Hovedlaboratoriet refererer til hovedlaboratoriet til gennemførelse af kerneeksperimenter som analyse og forskning, såsom præcisionsinstrumentrummet. 2, hjælpelaboratorium

Hjælpelaboratorierne henviser til hjælpelaboratorier, der gennemfører kerneeksperimenter, såsom balancerum, højtemperaturkamre og prøvekamre.

For det tredje, konventionelle laboratorier og specielle laboratorier

1, konventionelt laboratorium

Konventionelle laboratorier er generelle kemiske laboratorier, biologiske laboratorier og fysiklaboratorier, der ikke har trykforskel og rensningskrav.

2, specielle laboratorier

Særlige laboratorier refererer til laboratorier, der opfylder særlige behov som rene laboratorier, antistatiske laboratorier, laboratorier med konstant temperatur og fugtighed og mobile laboratorier. Særlige laboratorier omfatter også laboratorier som biosikkerhedslaboratorier, radioaktive laboratorier, brandfarlige og eksplosive farlige laboratorier og andre, der potentielt er farlige for mennesker eller miljø.

Opdeling af discipliner

Ifølge disciplinerne kan opdeles i kemiske laboratorier, biologiske laboratorier, fysiske laboratorier.

Først det kemiske laboratorium

Det kemiske laboratorium beskæftiger sig hovedsagelig med forskning, analyse og undervisning i uorganisk kemi, organisk kemi og polymerkemi. Generelt omfatter fysiske og kemiske laboratorier, præcisionsinstrumenter rum, balance værelse, standard væske rum, medicin værelse, opbevaringsrum, høj temperatur værelse, rent vandrum og så videre.

Dette gælder hovedsagelig for prøvebehandling, kapacitetsanalyse, centrifugering, sedimentering, filtrering og andre rutinemæssige forsøg og operationer eller instrumentanalyse.

Andet, biologisk laboratorium

Biologiske laboratorier er opdelt i zoologi laboratorier, botanik laboratorier og mikrobiologi laboratorier.

1. Zoologi Laboratorium

Det toksikologiske eksperiment, der almindeligvis anvendes i zoologi, er at studere skader og mekanisme af kemiske stoffer til biologiske organismer ud fra biologi. Laboratoriet er et test- og forskningssted for identifikation af toksicitet, sikkerhedsvurdering og funktionel mekanisme, herunder fælles dyreforsøg. Rum og rene dyrelaboratorier er generelt sammensat af forreste område, opdrætsområde, dyrelaboratorium og hjælpeområde.

2. Botanik Lab

Botaniklaboratoriet gennemfører primært eksperimenter som plantedissektion, produktionsfarvning, bestemmelse af cellulære kemiske komponenter, mikrobiel detektion, genisolering og oprensning, in vitro amplifikationsteknologi, proteinkvantitativ bestemmelse og elektroforeseanalyse.

3, mikrobiologi laboratorium

Mikrobiologi laboratoriet er opdelt i det patogene mikrobiologi laboratorium og hygiejne mikrobiologi laboratorier

(1) Patogen Mikrobiologi Laboratorium:

Laboratoriet for patogene mikroorganismer er primært baseret på identifikation og klassificering af vira og bakterier. Laboratoriet designer 1-4 slags virus (bakterier), og farerne er relativt store. Denne fare omfatter menneskelige risici og miljøskader. Det omfatter også skaden på emnet. Laboratoriet for patogene mikroorganismer bør derfor gennemføres i et laboratorium for biosikkerhed i laboratoriet.

(2) Sanitær Mikrobiologi Laboratorium:

Hygiejniske mikrobiologiske laboratorier fokuserer primært på produkttest og inspektion med ringe eller ingen skade. Labs bruger primært mad, kosmetik, luft og vand. Fokus er på miljøforurening mellem prøver eller prøver. Mikrobiologisk laboratorium udføres hovedsageligt i et rent laboratorium.

For det tredje, det fysiske laboratorium

Det fysiske laboratorium omfatter elektriske laboratorier, termiske laboratorier, mekaniklaboratorier, optiske laboratorier, omfattende fysiklaboratorier mv.