Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er de forureningsbegrænsende konfigurationer af fume emhætter?

May 11, 2018

Fume emhætter kan klassificeres efter status for deres brug. De kan opdeles i en generelt lavere åben type, gulvet type, to-sidet type, tre-sidet glas type, tabeltype, tilsluttet type og radioaktivitet eksperimenter designet til forskellige eksperimentelle brug behov og for syntetiske eksperimenter. Særlige fume emhætter for perchlorsyre eksperimenter.

Sikkerhed er den største mission forfølges af fume emhætter. Brugen af fume emhætter af laboratorier er at sikre sikkerheden for brugere og forebygge forurening på det omgivende miljø.

Disse sikkerhed afspejles primært i

1. vedtage den unikke søm ventilation struktur til effektivt skadelige gasser.

2. strømlinede håndtag, med huller mellem styret og glas. Strømmen af luft på dækket er roteret, at sikre effektive luftindtag fra siderne.

3, sæt vinduet anti-drop-off, i tilfælde af utilsigtet falde af glasrude off glasrude, med anti-drop vil fange, forhindre utilsigtet personale.

4. vinduet glas er lavet af hærdet glas. Selvom glasset ved et uheld går ned eller eksploderer, vil det ikke forårsage ulykker.

5. ventilationshuller skal forefindes i den øverste del af stinkskab at tillade luft at komme ind selv om vinduet glas er lukket, for at undgå at generere en større undertryk.

6. aftræk hood skallen er lavet af metal materialer og det er ikke-brændbare. Den indre hulrum er lavet af brandhæmmende eller ikke-brændbart materiale, som anti-fold særlige plade, rustfri plade, osv. Den solide fysisk-kemiske board eller rustfrit stål plade bruges på bordet til at forhindre syre, alkali, varme og ild.

7. effektive glasvindue er 800mm, indre hulrum er 1200mm, og højden på tabellen er 800mm. Det er ergonomisk, let at betjene, og har en stor plads til brug og forbedrer sikkerheden.

8, Shuizui, gas Tsui i skranken uden for fjernbetjening af håndtaget, mere bekvemt og sikkert end direkte hånd operation.