Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er fordelene ved laboratorie keramiske bordplader?

Jul 11, 2018

Der findes mange slags bordplader i laboratoriet. Blandt dem kaldes de keramiske bordplader aristokrater i bænken toppe. De keramiske bordplader er relativt dyre og bruges mindre i Kina. Så hvad er dens fordele? BOKA Xiaobian opsummerede nogle, lad os tage et kig på det

7.11.jpg

Andre laboratorieplader (fysiske og kemiske paneler, epoxyharpikspaneler og rustfrit stål) har en række praktiske problemer, der ikke er ætsende, ridsefaste, høj temperaturbestandige, nemme at deformere og let farvende.

Keramiske bordplader har en høj temperatur modstand på over 900, men andre laboratoriebenchetter er ikke så varme. Overfladen behandles med speciel glasoverflade, som er korrosionsbestandig af tyskland og kalcineres ved en særlig proces ved en høj temperatur på 1250 ° C i lang tid. De vigtigste komponenter i den keramiske bordplade er: keramiske materialer, herunder kaolin, ler, porcelæn sten, porcelæn ler, farvestof, blå og hvidt materiale, lime glasur, lime alkali glasur og lignende.

Egenskaber af keramiske bordplader:

1. Modstandsdygtig mod tusindvis af grader af høj temperatur, ingen deformation, slagfasthed, modstandsdygtighed over for karakterisering, slidstyrke, let rengøring, fugt, brand, anti-statisk, kemisk korrosionsbestandighed. Når man vælger bordpladerne i laboratoriemøbler, kan den vælges alt efter dets primære ydeevne og behov.

2, hård og stærk, ridsefast, ekstrem stærk slagfasthed, lang levetid.

Overfladen er hård og stærk og slidstærk. Den har fremragende ydeevne i slagmotstandsevne, kompenserer effektivt for manglerne på andre bordplader og har en meget lang levetid.

3, modstandsdygtig over for forurening, stærk farve, anti-aging, ingen misfarvning, nem at rengøre, effektivt hæmmer bakteriel vækst.

Det vedtager tysk importeret høj temperatur glaseret overflade med glat overflade og ingen porer. Det er let at rengøre, hæmmer effektivt bakterievæksten, er ekstremt modstandsdygtig overfor forurening og kan modstå forskellige indtrængninger forårsaget af ultraviolet stråling. Det har fast farve, ingen misfarvning, ingen aldring og ekstremt lang levetid.

4, sundhed og miljøbeskyttelse, stråling opfylder internationale begrænsede standarder.

Sammenlignet med andre laboratorieprodukter frigør keramiske bordplader ikke nogen skadelige stoffer, hvilket eliminerer de skjulte farer ved formaldehyd- og marmorplader, der er frigivet fra tidligere fysiske og kemiske paneler, og deformerer aldrig og aldring. Det er det øverste eksperimentelle bordkonsolmateriale.