Hjem > Udstilling > Indhold

Universitetslaboratoriebyggeri mål og krav

Aug 28, 2018

实验室建设大学的发展要求:

实验室 建设 过程 从 实验室 所 承担 的 各个 实验 项目 为 出发 点, 达到 保证 实验室 建成 后 在 实践性, 综合 性, 现代化 及 专业化 均 具有 自己 的 特色, 为 专业 建设, 教学 及 科研 创造 条件, 提供平台.

8.28.jpg

1. Praktisk

Formålet med og forbindelsen mellem eksperimentel undervisning er gradvist omdannet fra verifikation, demonstration og anvendelighed af den generelle videregående eksperimentel undervisning. Ved at tage laboratoriebygningen som kerne, forsøge at forbedre simuleringen af det eksperimentelle udstyr, reducere demonstrationen og verificeringen, og sørg for, at eleverne fungerer så meget som muligt. Kombinerer konstruktionen af generelle laboratorier og professionelle klasseværelser, bør investeringsretningen af udstyr ikke kun opfylde behovene i den nuværende undervisning, men også være rettet mod efterspørgslen på markedet, med stærkt fremadrettet og prædiktiv.

2, omfattende

Ændre laboratorieens traditionelle single-tilstand, gradvist etablere et omfattende fagligt laboratorium, udvide udstyrets eksperimentelle funktion, realisere den organiske forbindelse mellem eksperimentet og praksis og uddybe de professionelle færdigheder af de studerende. Det nybyggede computersoftware laboratorium, 3S laboratorium og laboratorium til fremstilling af modeller er omfattende professionelle laboratorier etableret i henhold til den nuværende udviklingstendens.

3. Modernisering

Med udviklingen af informationssamfundet og fremkomsten af den digitale tidsalder vil moderne teknologi blive brugt til at omforme og opgradere lærer- og eksperimentelle funktioner så hurtigt som muligt fra traditionel undervisning og eksperiment til moderne undervisning og eksperiment.

4, specialisering

På den ene side forbedrer kollegiet faglige færdigheder, faglig kvalitet og faglig etik for eksperimentelle undervisningspersonale og forbedrer deres praktiske praktisk evne og evne til at styre moderne højteknologiske eksperimenter og træningsudstyr. På den anden side er de opmærksomme på dyrkning af elevernes faglige kvalitet og faglige etik inden for forskellige praktiske undervisningslinks, mens de dyrker elevernes faglige færdigheder. Forskellige forelæsninger afholdes regelmæssigt for at deltage i design- og ingeniørprojekter på alle niveauer i Huaihua City og Hunan-provinsen. Studerende opfordres til at deltage i erhvervsmæssige aktiviteter i nærheden, og der er forskellige vejledninger inden beskæftigelse for at forberede eleverne til beskæftigelse. Opnå den sømløse forbindelse mellem elevuddannelse og markedet.

For det fjerde er de vigtigste foranstaltninger til opførelse og udvikling

1. Udsætte reformen af laboratoriesystemet og forbedre laboratoriesystemet. Laboratoriet vil fungere som et vigtigt middel til undervisning og forskning for at samarbejde med faglig undervisning og forskning.

2. Juster indholdet, metoder og midler til at reformere eksperimentel undervisning. For at dyrke elevernes praktiske evner som et gennembrud, for at udvide elevernes horisonter, dyrke elevernes innovative tænkning evne, reform for at forbedre elevernes omfattende kvalitet, løbende opdatere testudstyr, udvide laboratorieskalaen og anvende moderne teknologi til multi-face Udfør undervisningseksperimenter for at forbedre undervisningens kvalitet.

3. Styrke opførelsen af laboratorieteknikere. Vi vil vedtage en kombination af selvdyrkning og introduktion til at opbygge et team af fagligt og teknisk personale, der er i overensstemmelse med vores skoles undervisning og forskningsniveau og har en rimelig alder, akademiske kvalifikationer og faglig titelstruktur.

4. Styrke opbygningen af laboratoriesystemer og forbedre laboratorievurdering og vurderingsforanstaltninger. I henhold til skolens relevante bestemmelser kombineret med udviklingsniveauet og opbygningsbehovet i vores undervisningslaboratorium, styrkes standardiseringsopbygningen af vores laboratorium og udfører videnskabelig og moderne ledelse af laboratoriet.

5. Gør fuldt ud brug af eksperimentelle forhold og evner, der er åbne for lærerne og eleverne i hele skolen, åbne for samfundet, yderligere udvide omfanget af åbne skoler, fremme ressourcedeling og forbedre effektiviteten af laboratoriebrug.