Hjem > Udstilling > Indhold

Former og strukturer af aftræk hood design anderledes?

Feb 17, 2017

Som vi alle ved, forskellige eksperiment producerer en bred vifte af skadelige gasser, disse gasser kan indeholde forskellige stærk syre stærk alkali sådanne skadelige stoffer, langvarig eksponering på det menneskelige legeme kan være dødelige skader, ud over skaden for den menneskelige krop, hvis den langsigtede ophold indendørs, nogle præcision instrument og udstyr til laboratoriet, vil også medføre skader og indvirkning. Så for at forbedre laboratoriet miljø er en topprioritet, for at forhindre spredning af disse skadelige gasser i indendørs, vi skal bruge fume emhætter installeret i et laboratorium facilitet til at sikre laboratorium ventilation struktur rimelige, samt sikkert og rent miljø. Struktur er der mange nu stinkskab, whatand #39; s forskellen mellem design og brug af forskellige?

1. fuld-udstødning struktur: fuld udstødning røg hætte design, er i øjeblikket en af de mest udbredte, det har meget rimelige ventilation struktur design, når udført i aftræk hood udstødning, god cirkulation i kabinettet, udstødningen er velegnet i et laboratorium, og kan være mere effektiv og hurtig udledning af skadelige gasser og stoffer.

2. vind-type struktur: den strukturelle design af luft-indendørs temperaturkrav til laboratorierne, som følge af laboratoriet temperatur og luftfugtighed er konstant, for at spare på opvarmning, og så videre, vi kan bruge denne type af makeup luft aftræk hood design, som dette design kan gøre hood selv uden for gas til løb og cykling.

3. variabel-struktur: design af variable struktur gælder for vindhastighed kræver mere laboratorium på grund af sådanne variabel-struktur design, kan bedre hjælp os justere udstødning luft flow.