Hjem > Udstilling > Indhold

De specifikke krav i den rene laboratorium

Jun 01, 2018

Opførelsen af laboratoriet, er uanset om det er et nybyggeri, udvidelse eller genopbygning projekt, ikke blot køb af fornuftigt udstyr, men også den overordnede planlægning, rationel layout og grafisk design af laboratoriet, såvel som magt forsyningssikkerhed, vandforsyning og gasforsyning. , ventilation, luftrensning, sikkerhedsforanstaltninger, miljøbeskyttelse og andre infrastrukturer og rammebetingelser. Opførelsen af laboratorier er derfor en kompleks systematisk projekt. I moderne laboratorier er avancerede videnskabelige instrumenter og veludstyrede laboratorier forudsætninger for opgradering af moderne videnskab og teknologi og fremme vækst af videnskabelige forskningsresultater. "Folk-orienterede, mennesker og miljø" er blevet et emne af stor bekymring. I den "sikkerhed, miljøbeskyttelse, praktiske, holdbare, smuk, økonomisk, fremragende, fører," planlægning og design koncepterne. Planlægning og design er hovedsagelig inddelt i syv områder: laboratorium designkrav, grafisk design systemer, enkelt struktur funktionelle design systemer, vandforsyning og afløb design systemer, elektroniske kontrolsystemer, særlige gas distribution systemer, og skadelige gasser output systemer. Følgende er en kort forklaring af de ovennævnte seks aspekter.

Første laboratorium designkrav efter behov af laboratoriet opgaver, laboratoriet har værdifulde præcisionsinstrumenter og forskellige kemikalier, herunder brændbare og ætsende stoffer. Derudover er skadelige gasser eller dampe ofte oprettes under operationen. Derfor er der særlige krav til boliger struktur-, miljø- og indendørs faciliteter fra det laboratorium, som bør tages i betragtning, når de planlægger at bygge et nyt laboratorium eller renovere et eksisterende laboratorium. Laboratoriet værelser er groft inddeles i tre kategorier: præcision instrument laboratorier, kemiske analyselaboratorier, hjælpeansatte kamre (kontorer, lagerrum, cylinder kamre, osv.)

 1. Præcision Instrument værelse præcision instrument værelse er forpligtet til at have funktionerne i forebyggelse af skovbrande, anti-chok, anti-elektromagnetisk interferens, anti-støj, fugttæt, anti-korrosion, anti-støv og anti-skadelige gasser indtrængen. Rumtemperaturen bør holdes så konstant som muligt. For at opretholde de gode resultater af den generelle instrument, temperaturen skal være 15 ~ 30 ° C, og betingelsen er kontrolleret på 18 ~ 25 ° C. Luftfugtigheden er mellem 60% og 70%. Instrument rummet, der kræver konstant temperatur kan holde dobbelt døre og vinduer og aircondition udstyr. Instrument værelse kan bruge terrazzo eller antistatisk gulv. Det anbefales ikke at bruge tæpper, fordi tæpper kan let samle støv og generere statisk elektricitet. Forsyningsspændingen af store præcision instrument værelser skal være stabil, generelt giver mulighed for udsving spændingsområde ±10%. Når det er nødvendigt, udstyret med hjælpeudstyr (såsom strømforsyning, osv.). For at sikre uafbrudt strømforsyning, kan dobbelt strømforsyning bruges. En særlig jordledningen skal være designet med en grundstødning modstand på mindre end 4Ω. Gaskromatografi kammer og atomic absorption analyse kammer skal bruge højtryks cylindre. Den nærmeste afdeling er et kammer hvor cylinder salen kan bygges (vender mod nord). Afstanden mellem prøvebænken og væg til at placere apparatet er 500mm til at lette drift og vedligeholdelse. Der er god ventilation i rummet og en delvis udstødning hætte er placeret over den atomare absorption instrument. Microcomputere og mikrocomputer-kontrolleret præcisionsinstrumenter har visse krav for Strømforsyningens spænding og frekvens. For at forhindre transienter, momentane strømafbrydelser og mangel på spænding fra påvirker driften i instrumentet, der kan anvendes en nødstrømsforsyning (UPS) efter behov. Mens designe en dedikeret instrument analyse værelse, er den tilsvarende kemisk behandling værelse designet til at være nøje afstemt. Dette er nødvendigt for at beskytte udstyr og forbedre administrationen.

 2. 1. efter fuldt overvejer konstruktion funktioner og vanskeligheder for projektet, har vi tilstrækkelig tillid til at sikre, at opførelsen af projektet vil blive afsluttet i en kvalitativ, rettidig og omfattende måde.

 3. 2. civiliserede konstruktion, vores selskab kun arbejdsområdet på byggepladsen. Vores virksomhed vil styre den miljømæssige kloakering af området konstruktion og arrangere professionel ledelse. At reducere skaden for menneskers sundhed, forudsat at forpligtelsen til at fjerne støj, undgå den normale notarization påvirker det omgivende miljø, at reducere støv, og skaden til mennesker. Der skal være målrettede foranstaltninger til bortskaffelse, stabling, og affald vand decharge. Dette projekt har nået den "civilisation Site Standard". .

 4. 3. med hensyn til sikkerhed bygge, samtidig med at gennemføre den mission trygt og civiliseret ordning, vores virksomhed udfører farlighedsidentifikation og risikovurdering baseret på egenskaberne af projekt konstruktion, og fokuserer på forebyggelse af og kontrol med vigtigt farer og vigtige miljømæssige faktorer med stor risiko værdier. Inden du indtaster webstedet, skal project department og hovedkontoret underskrive en sikkerhed brand beskyttelse ansvar system at præcisere sikkerhedspersonale sikkerhed ansvar under opførelse periode, og inspektion og vurdering awards foretages i slutningen af byggeperioden.

 5. 4. for at sikre kvaliteten af projektet og opnå den ønskede virkning, dekorative, er det bekvemt for beskyttelse af det færdige produkt og sikkerheden på stedet.

 6. Sætningen er specifikke krav:

 7. 1. hvert laboratorium bør have en håndvask og bør sættes i nærheden af exit

 8. 2, sink installation site bør have vand, vasken installeret to low-level vandhaner, en højtstående hane, som med en ren vand maskine skal overveje grænsefladen placering og vand

 9. 3. bøjler skal installeres ved indgangen til laboratoriet. Individuelle personlige tøj bør holdes adskilt fra laboratoriet arbejdstøj.

 10. 4. dekoration laboratorium kræver materiale at være vandtætte, korrosionsbestandige og ikke-fading; Det skal fuldt ud at overveje at laboratoriets vægge, lofter og jorden skal være glat, let at rengøre, vand-bevis, korrosionsbestandig til kemikalier og desinfektionsmidler; hermeticity af døre og vinduer er anbefalet. Med push-pull døre kræver alle laboratorier ingen tærskel; terrazzo eller skridsikre fliser anbefales på jorden;

 11. 5, eksperimentelle bordet skal være vandtæt, korrosionsbestandigt, varmebestandige. To sæt af multi-funktionelle stik leveres på laboratoriet sidevæg og lærerens skrivebord. Den eksperimentelle konsol vedtager et kabinet-stil, table-top design stof rack. Design af tabellen skal overvejes til praktisk eksperimenterende operation. For eksempel, er tabel bunden lidt konkave til at rumme møde tester ben, om hver 1m (eller hver testbænk)

 12. Undersøgelse knap