Hjem > Udstilling > Indhold

Planlægning og forholdsregler af Dental Laboratory

Jul 09, 2019

Tænder er en uundværlig del af vores krop og dens rolle kan ikke erstattes. Men på grund af den accelererede tempo i folks liv og den uregelmæssige kost, tandsygdomme fortsætter med at dukke op, efterfulgt af fremkomsten af tandklinikker. Så hvordan kan du planlægge en dental eller dental laboratorium? Dette indebærer den brancheviden, vi har brug for at forstå i dag.

  1.Særlige krav:

  Laboratoriets indretning er i overensstemmelse med laboratoriekonstruktionens specifikationer og brandsikringsspecifikationerne for bygningskonstruktionen. Det er nødvendigt at adskille kontorområdet fra forsøgsområdet, og der er et adgangskontrolsystem mellem de to. Hovedtandlaboratoriet og hjælpefunktionsområdet koordineres og fordeles i henhold til laboratoriefunktionsflowet.


lab furniture-012

  

2.Forholdsregler:

Dentallaboratoriet skal overveje at adskille strømmen af mennesker og spildevand for at sikre, at prøven ikke krydsinfektion, hjælpemidlernes sikkerhed og forsøgsdataenes nøjagtighed. Nødbrusere er designet i laboratorieområdet for at reducere risikoen for laboratorieoperatører og patienter.


未标题-1

  Nødskylning øjenskyl


3.Funktionelt område design:

Dental laboratorier eller klinikker kan opdeles i grundlæggende kemi laboratorier, farmakodynamiske laboratorier, diagnostiske laboratorier, analytiske testcentre, viral vaccine laboratorier, og pilot planter. Sikre, at hvert område fungerer effektivt og koordineret, så patienterne får den mest effektive eksperimentelle behandling over tid.

 

clean room-05