Hjem > Udstilling > Indhold

Forskellen mellem stål og træ testbænke

Apr 16, 2018

Hvad er forskellen mellem stålbænken og stålbænken?

Der findes mange typer laboratoriebænke, som kan opdeles i forskellige typer efter forskellige materialer, forskellige strukturer og forskellige funktioner. Jo mere almindelige er stål- og træprøvebænken. Overfladen på de to testbænke kan se ens ud, men er væsentligt anderledes.

1, materiale og struktur

Eksportbenken i ståltræ er i bund og grund en stålramme plus et fuldt træskabin. Understøtningen af den eksperimentelle bænk er lavet af epoxyharpiks efter syrevask og fosfatering. Kassen er normalt lavet af melaminbrætfiberplade.

Alle ståltestbænke er bøjet, sprøjtet og monteret af koldvalsede stålplader. Blandt dem er kabinettet generelt lavet af koldvalsede stålplader, der er surt vasket og fosfatiseret og derefter sprøjtet med epoxyharpiks. De er ofte opdelt i gulvstående strukturer og hængende boksstrukturer og aktivitetsboksstrukturer.

Derudover skal kunderne mindes om, at forskellige kunder kan have forskellige specifikke anvendelser til testbænken. Derfor skal materialer vælges i henhold til formålet under udvælgelsen. For eksempel er materialet i testbænken, som er specifikt nødvendigt til fysiske eksperimenter og kemiske forsøg, forskellige.

2, prisen

Den eksperimentelle bænk i stålværket og den eksperimentelle bænk i hele stål besidder en vis prisfordel, og den generelle stålbænkebænke er lavere end ståltestbænken.

3, egenskaber

For at lette rengøringen har kabinettet og gulvet i stålbjælkebænken altid et vist mellemrum, så det ikke kommer i direkte kontakt med jorden. Det største træk ved stålprøvebænken afspejles hovedsageligt i atmosfærens udseende og smukke. Ud over den bærende bæreevne er bæreevne også relativt god.

Sammenfattende adskiller stål- og træbænke og stålbænke sig alt efter materiale, struktur, pris og deres respektive fordele. Kunder skal fuldt ud forstå de relevante præstationer af bænken, når de køber efter deres egne forhold. Og faktisk nødt til at træffe rimelige valg.