Hjem > Udstilling > Indhold

Taler om laboratoriets overordnede planlægningsproces

Dec 17, 2018

Venner, der kender laboratoriebranchen, ved, at den overordnede planlægning af laboratoriet er meget vigtigt, så er BOKA her for at tale med dig.

lab furniture 11.28

"One-stop-løsning til laboratorieteknik" er en yderst pålidelig laboratorie totalløsning, der leveres i overensstemmelse med standardiserede design- og konstruktionsprocesser og standardiserede operationer. Den "samlede løsning" består af laboratoriebygningslayout og dekorationssystem, klimaanlæg, ventilation, vandforsyning og dræning, gasforsyning, elteknik, sikkerhedscentraliseret overvågningssystem, laboratoriemøbler og hjælpeudstyr, brugeruddannelse, vedligeholdelsestjenester mv. omfatter alle processer af omfattende laboratoriekonstruktion: fra planlægning og siteudvælgelse i det tidlige stadium til design og opførelse af det interne system til uddannelse og levering af systemet til vedligeholdelse i den senere periode. "Integrated Lab" integrerer de omfattende muligheder hos udstyrsleverandører og serviceudbydere for at sikre laboratoriets sikkerhed og regulering. Brugere behøver ikke at tænke for meget om systemets detaljer, og alt arbejde har en samlet løsning af projektets generelle kontraktgivende tjeneste.

Design og konstruktion af det "Integrerede Laboratorium" er baseret på relevante nationale standarder og normer, der understreger den mest professionelle og komplette systemteknik for brugerne, integrering af udstyr og funktionelle krav på alle niveauer af laboratorier og de ensartede design- og driftsprocedurer for hver større. Det resulterende system er en organisk hel uden at fjerne de forskellige dele af systemet, hvilket skaber sikkerhedsmæssige og driftsmæssige farer.

Når du har lyttet til Boks forklaring, ved du ikke, om du har gevinster? Hvis du vil vide mere om laboratoriet, skal du være opmærksom på os i realtid ~