Hjem > Udstilling > Indhold

Taler om fødevarens fysiske og kemiske laboratorium

Jul 26, 2018

Som det siger siger: Folk tager mad til himlen og mad til den første. BOKA følte for nylig, at denne sætning er virkelig vigtig. Det samme viser også forfædrenes visdom. Med den voldsomme varme om sommeren har fødevaresikkerheden altid været et spørgsmål om særlig bekymring. De fleste kontorarbejdere som Xiaobian spiser i grunden snacks udenfor hver dag og bør være opmærksomme på denne nyhed. Så hvordan virker vores normale fødevare fysisk-kemiske laboratorier? Dernæst vil vi lave en lille foreløbig diskussion om kvalitetssikringsproblemerne i fødevare fysisk-kemiske laboratorier.

7.26.jpg


Fødevarefysisk-kemisk laboratorium beskæftiger sig hovedsagelig med fysisk og kemisk afprøvning af fødevarer, landbrugsprodukter, akvatiske produkter og animalske produkter.

1. Status for kvalitetskontrol i fødevare fysisk-kemiske laboratorier

I de senere år er fødevarekvalitetskontrollen i stigende grad blevet øget af fødevaresikkerheden i Kina, og det bliver mere og mere berørt af alle niveauer af afdelinger, der stiller nye krav til fødevarekvalitetskontrollaboratorier. Der har også været mange nye funktioner i feltet. Laboratoriekvalitetskontrol har direkte indflydelse på fødevaresikkerhedsforsikringsarbejdet, og der er for mange faktorer, der påvirker resultaterne af fysisk og kemisk testning, herunder instrumenter, materialer, udstyr, miljø, prøver osv., Hvis der er et problem i fødevaretest, Det kan have en direkte indvirkning på fødevarekvalitetsprøvningsresultaterne. Hyppige ulykker i forbindelse med fødevaresikkerhedsproblemer, antallet af hændelser og graden af skade er stigende, hvilket har medført stor skade for folks liv og sundhed og også medførte ustabilitet i samfundet. Det kan siges, at fødevaresikkerhedsspørgsmål er blevet fokuseret for udbredt bekymring for vores borgere. Med henblik herpå bør vi øge kvalitetskontrollen af fødevarefysisk-kemiske laboratorier og danne grundlag for fødevaresikkerhedsarbejde.

2. Faktorer der påvirker kvalitetskontrollen af fødevare fysisk-kemiske laboratorier

Professionelle færdigheder af laboratoriepersonale

Kvalitet af laboratorieudstyr

Eksperimentelle faciliteter og miljøforhold

3. Forskning om modkontrol af kvalitetskontrol af fødevarefysisk-kemisk laboratorium

Sammenfattende er kvalitetsstyringen af fødevarefysisk-kemisk implementeringslaboratorium en vigtig del af at sikre nøjagtige og pålidelige registreringsdata. Under testprocessen er eksperimentet normalt underlagt forskellige faktorer, såsom materialer, udstyr, procedurer og metoder og miljømæssige forhold under måling, hvilket gør fødevarens fysiske og kemiske kvalitetstest unøjagtige. Med henblik herpå bør vi foretage streng inspektion og kontrol med kvalitetsstyringspunkterne og gennemførelsen af fysiske og kemiske laboratorier for at sikre, at de fysiske og kemiske inspektionsdata udstedt af laboratoriet er mere realistiske og pålidelige.

Efter at have læst introduktionen af fødevarefysisk-kemisk laboratorium, er det at alle skal forstå det? Så vores VOLAB mærke laboratoriebyggeri er en professionel laboratoriekonstruktion rådgivning, laboratorieplanlægning og design, laboratoriemøbler overordnet løsning, One-stop service såsom laboratorium renovering projekt, laboratorie ventilation renovering, laboratorie flytning, laboratorie drift og vedligeholdelse.