Hjem > Udstilling > Indhold

Taler om hospitalet laboratoriet design

Mar 16, 2018

Med forbedring af medicinsk kvalitet og niveau i Kina, har et stort antal avancerede og sofistikerede instrumenter og udstyr været meget anvendt i kliniske laboratorier. For at tilpasse sig til udviklingen af den nye situation, at give bedre behandling til patienter, flere og flere sygehuse er laboratoriet vil blive genopbygget eller nybygget og bestræbelser vil blive gjort at rationalisere plads og standardisere forvaltning, og til realisere nye idéer og ideer til designe til i størst muligt omfang.     Hospitalet laboratoriet er et sted med meget strenge krav til miljøet. Derfor, i laboratoriet designproces af hospitalet, skal vi følge de nationale standarder og design koncepter. Lad os gå ned og kig på de nye ideer til udformningen af hospitalet laboratoriet. Det. Miljømæssige valg at lette leveringen af prøver af patienter og kliniske afdelinger, det nye laboratorium er generelt valgt på anden eller tredje sal i bygningen. Skadestuen og opladning kontoret er nedenunder. Det er rimeligt og praktisk for både nødsituation og laboratorie tests i midten og aftenskoler.


Indvendig indretning for at lette arbejdet og instrument vedligeholdelse, store laboratorier brug store og store udstyr og udstyr i midten af huset for at lette varmeafledning, fejl reparation og rengøring når apparatet står på operation. Præparatbehandling, distribution, prøven ud, og nogle små eksperimenter, der ikke kræver hands-on operation er udført på en væg-side workbench. Dette arrangement er også meget bekvemt for strømmen af arbejdstagere og overførsel af prøver.

Room tildeling moderne inspektion instrumenter og udstyr, udvikler sig i retning af store, automatiserede samlebånd. Mange hospitaler har truffet foranstaltninger til at etablere store laboratorier og kombineret biokemiske og immunassay laboratorier på samme tid. Vand kilde design alle laboratorier har ren pools (enkeltstående dræn) og forurenet swimmingpools (vask og farvning). Kloakkerne er direkte forbundet til hospitalets spildevand behandlingssystem. Fodbad styres af en fodpedal, som ikke blot opfylder kravene i laboratoriet hygiejne, men også er mere holdbare. Forurening pool bruges til at vaske eksperimentelle forureninger og gøre en dyb pool for splash forebyggelse. Power design den eksperimentelle udstyr og hjælpemotoren udstyr placeres på forhånd, og stikkontakten er samlet, men adskilt fra strømkilden belysning uden at forstyrre hinanden. Vigtigt udstyr og udstyr er udstyret med uafbrudt strømforsyning (UPS strømforsyning) og dedikeret grundstødning wire, og overveje tilgængeligheden af udstyr og midlertidig stikkontakter, der kan købes i fremtiden laboratorium udvikling. Belysning Design i laboratoriet, er belysningsudstyr først og fremmest lysstofrør. Det er installeret semi-invisiblely i poleret loftet parallelt med tabellen arbejde. Glødelamper bruges i gangene. Forskellige belysning kilder kombineres for at skabe en behagelig og smuk visuel oplevelse i laboratoriet for at skabe et godt. Arbejdsmiljø. Bakterier-værelse er udstyret med fire 30W ultraviolette lamper som krævet, som en almindeligt anvendte desinfektionsmidler enhed, også delvist usynlig i loftet.

Design af hospitalets laboratory er forskellig fra den generelle bygningsdesign. Designet skal ikke kun være smukke og komfortable, men også være brandsikre, fugt-bevis, anti-korrosion, etc., og være miljømæssigt sikker, pålidelig og holdbar. Et videnskabeligt rimelig laboratorium kan spille en aktiv rolle i disciplin byggeri, personaleuddannelse og klovesygediagnosticering. Det kan også give et sikkert og effektivt arbejdsmiljø for inspektører.