Hjem > Udstilling > Indhold

Shenzhen Research Laboratory Construction

Oct 18, 2018

Opførelsen af Shenzhen videnskabelig forskningslaboratorium, hvad enten det er et nyt byggeri, ekspansion eller genopbygning projekt, er det ikke bare at købe rimeligt udstyr, men også at overveje den overordnede planlægning, rationelle layout og grafisk design af laboratoriet, samt magt forsyning, vandforsyning og forsyning. Infrastruktur og grundlæggende forhold som gas, ventilation, luftrensning, sikkerhedsforanstaltninger og miljøbeskyttelse. Derfor er konstruktionen af laboratoriet et komplekst systemteknik. I moderne laboratorier er avancerede videnskabelige instrumenter og overlegne og perfekte laboratorier de nødvendige forudsætninger for at opgradere niveauet for moderne videnskab og teknologi og fremme væksten af videnskabelige forskningsresultater. "People-oriented, people and the environment" er blevet et emne af stor bekymring for mennesker. I den "sikre, miljøvenlige, praktiske, holdbare, smukke, økonomiske, fremragende, førende", planlægning og design koncept. Planlægning og design er hovedsageligt opdelt i seks aspekter: grafisk design system, enkelt struktur funktionelt design system, vandforsyning og dræning design system, elektronisk styringssystem, særlige gas distribution system og skadelige gas output system. Følgende er forklaret i de følgende seks aspekter.

Grafisk design system, grafisk design Vi overvejer især følgende faktorer:


1, sikkerhed

(1) Evakuering, evakuering, flugt, glat, uhindret, sikker passage opførelse af videnskabeligt forskningslaboratorium? Generelle laboratoriedøre åbnes hovedsageligt indad, men hvis der er et rum med eksplosionsfare, skal døren åbnes udad, døren Materialet er bedst at vælge trykglas.

(2) Bygningskrav Bygningen af laboratoriet skal være fremstillet af brandsikkert eller ubrændbart materiale, og brandisolering skal overvejes for skillevægge og lofter. Terrazzo gulvet kan bruges, vinduerne skal være støvtætte, indendørs belysningen skal være god, dørene skal åbnes udad, og det store laboratorium skal have to udgange for at lette evakueringen af personale, når ulykker opstår.


(3) Vandforsyning og dræning Vandforsyningen skal sikre det nødvendige vandtryk, vandkvalitet og vandmængde for at imødekomme behovet for normal drift af udstyret. Den indvendige generelle ventil skal placeres i en stilling, der er nem at betjene, og kloakken skal være fremstillet af syre og alkali-resistente materialer. Der skal være et gulvafløb på jorden.


(4) Ventilationsanlæg Da der ofte produceres giftige eller brændbare gasser i laboratoriearbejde, skal laboratoriet have gode ventilationskrav. Der er generelt tre typer ventilationsanlæg:

1 Hele rumsventilation Med udstødningsventilator eller ventilationsaksel er antallet af luftforandringer generelt 5 gange / time.

2 Delvis udstødningshætte Generelt installeret over den farlige gasdel af store instrumenter. Over de skadelige gasser, der genereres i undervisningslaboratoriet, er en delvis udstødningsbeholder forsynet for at reducere indendørs luftforurening.

3 Dampplade Dette er en lokal udstødningsanordning, der almindeligvis anvendes i laboratorier. Der er varme kilder, vandkilder, belysning og andre inventar. Gashåndtaget kan være lavet af metalmaterialer med brandsikre og eksplosionssikre, og anti-korrosionsbelægningen påføres indeni, og ventilationsrøret skal være modstandsdygtig over for syre- og alkali-gasskorrosion. Ventilatoren kan installeres i stueetagen og skal have vibration og støjreduktion. Udstødningsrøret skal være mere end 2 m over taget. En?