Hjem > Udstilling > Indhold

Shenzhen Chuangmeis 2018 årsrapport og 2019 strategiske implementeringsmøde var en komplet succes!

Jan 05, 2019

Den 30. december 2018 blev Shenzhen Chuangmeis 2018 årsrapport og 2019 strategiske implementeringsmøde succesfuldt i Hubei Chuangmei Laboratory Industrial Park. Mere end 20 ledende medlemmer af Chuangmei-bestyrelsen, aktionærer og afdelingsledere. Medarbejdere deltog i mødet.

Formand Chuangmei Jiang lavede et omfattende, objektivt, retfærdigt og retfærdigt resumé af selskabets udvikling i 2018. De vigtigste begivenheder i Chuangmei i 2018 er som følger: Hubei Chuangmei Laboratory Industrial Park Fase I konstruktion forsøgsproduktion, Shanghai Pavilion, Beijing Pavilion Guangxi Pavilion blev afsluttet, blev BOOK, CRM og OA officielt lanceret. Æresledere og fremragende partnere blev medlem af Chuangmei Labs high-end tilpassede one-stop service platform. De foreslog også selskabets udviklingsretning i de næste tre år og beskrev virksomhedens smukke. I fremtiden kan enhver skønhed person føle virksomhedens lyse fremtid og styrke hver af os selvtillid og vilje til at vinde!

General Manager Xu gennemførte en detaljeret analyse af virksomhedens omdannelse og salg i 2018 og udførte opgaverne i 2019. General Manager Wu lavede en personlig personlig forståelse for virksomheden i 2018 og hævede produktionen, projektet og salget. Højere krav cheferne for forskellige afdelinger lavede en tilbundsgående oversigt over arbejdet i 2018, analyserede arbejdet i det foregående år og lavede detaljerede planer for udviklingsåret 2019 for at forberede det nye år til at opnå bedre resultater. .

Den avancerede tilpasning af laboratoriet, den gode kilde til skabelse!

Beløbet i 2019 har allerede lød, og målet har været klart. Lad os overholde missionen om at "gøre kinesiske laboratorier mere sikre", oprigtig engagement, hårdt arbejde og pragmatisme, stræben efter fremtiden, modet til mod at kæmpe, baseret på nutiden, fokusere på fremtiden, kæmpende banebrydende, forenet og initiativrig , og stræber efter at nå målet hele året! Samtidig forventer vi, at flere laboratoriebyggeribranchepartnere skal tilslutte sig den avancerede one-stop-serviceplatform for laboratoriet og i fællesskab forpligte sig til "co-industry, co-construction and sharing." , win-win, og stræber efter at opbygge et fællesskab af skæbne i laboratorieindustrien "