Hjem > Udstilling > Indhold

Rutinemæssigt laboratorium og forskningsstudio

Nov 03, 2018

Det moderne laboratorium er ikke et enkelt et eller to laboratoriemøbler. Det er et simpelt laboratorium, men en systemteknik, et samlet laboratorieplanlægningsrumlayout, og dets eksperimentelle område skal opfylde visse rumstandarder. Følgende er en henvisning til laboratoriebyggeri speciel bog "Guangdong laboratorium renovering engineering design planlægning guide"

Guangdong laboratorium renovering projekt:


Laboratorieindretningen er hovedsageligt opdelt i generel laboratorieindretning og rensning af laboratorieindretning. Rengøringslaboratorieindretningen er opdelt i fire karakterer i henhold til renhedsgraden, der er fire karakterer af P1, P2, P3 og P4. P4 er et niveau af ren ydeevne og høj sikkerhedsydelse. Der er sædvanligvis to slags materialer til rensning og dekoration, nemlig stenuldspladet stålplade og glas magnesiumfarve stålplade. Omkostningerne ved glasmagnesiumfarvet stålplade er forholdsvis høje, men det er forholdsvis højt i form af brandpræstation og udseende; kunder kan baseres på faktiske forhold. Brug materialer.

lab furniture 9.27-1

1. Ved opførelse af farveplader af stålvæg, følger vi strikt følgende tekniske krav:


(1) Højde- og støjkrav: laboratorietak og jordhøjde er 3 meter, støj i laboratoriet er ≤60dB, den relative fugtighed er 40% ~ 60%, temperaturen er 22 ° C ± 3 ° C (eller 18 ° C ~ 25 ° C, sommeren overskrider ikke den øvre grænse, vinteren er ikke lavere end den nederste grænse).

(2) Farve stålplade væg og loft: Skillevæggen i laboratoriet anvender højkvalitets dobbeltsidet sammensat sandwich for at rense farvestålpladen, og skillevæggen på glasskærmvæggen skal nå varmeisolering, lydisolering, anti-korrosion, brandforebyggelse, nem rengøring og desinfektion. Den samlede tykkelse på stålpladen er 50 mm, tykkelsen af stålpladerne på begge sider må ikke være mindre end 0,6 mm, og det uorganiske magnesiumgelmateriale skal fyldes (polystyrenplastskummaterialet eller EPS-materialet må ikke anvendes ). Brandvurderingen er klasse A. Krydset mellem vægpladens vægoverflade og jorden og vægpladens vægoverflade behandles af en epoxyharpiks sprøjtet aluminiumlegeringsbue med en radius på ikke mindre end 30 mm. Farve stålpladesamlinger bør forsegles. Tætningsmiddel kræver importeret medicinsk tætningsmiddel og må ikke producere flygtige giftige gasser. Farve ståloverfladebelægninger, bue-epoxybelægningsmaterialer og tætningsmaterialer skal have antistatiske egenskaber for at forhindre skadelige partikler i at blive adsorberet på vægoverfladen. Farve stålpladen skal testes før installation. Halvmånevæggen er lavet af importeret aluminiumoxidbehandlet halvhøjt dobbelthærdet glasvindue (dobbeltruder med justerbar aluminiumlegeringslampe). Glaset har en tykkelse på 8 mm, og den nederste kant er 1100 mm fra jorden. Afskærmningens ydervæg er lavet af 12 mm sandblæst, hærdet glas.


Guangdong laboratorium renovering projekt, se om dit laboratorium er tilstrækkeligt reguleret?

1, indendørs nethøjde


Indendørs nethøjde på konventionelle laboratorie- og forskningsstudio: Når klimaanlægget ikke er indstillet, bør det ikke være lavere end 2,70 m; Ved indstilling af klimaanlæg skal det ikke være lavere end 2,40 m. Den klare højde af gangbroen bør ikke være mindre end 2.20m. Det særlige laboratoriums indendørs nethøjde skal bestemmes i henhold til kravene til størrelsen, installationen og vedligeholdelsen af det eksperimentelle udstyr.


2, åben


Åbningen af standardlaboratoriestandardenheden bestemmes af bredden, arrangementet og afstanden af prøvebænken. Standardenheden arrangeret parallelt på prøvebænken må ikke være mindre end 6,60m.


3, dyb


Dybden af den rutinemæssige laboratorieenhed skal bestemmes af længden af prøvebænken, røggassen og udstyret til det eksperimentelle udstyr og bør ikke være mindre end 6,60m. Når der ikke er en dampplade, skal den ikke være mindre end 5,70 m.


4, vindue


Den videnskabelige laboratoriebygning med opvarmning og klimaanlæg skal reducere det ydre vinduesområde på baggrund af kravene til belysning. Laboratoriet udvendigt vindue med aircondition skal have god lufttætthed og varmeisolering, og det bør indstilles til at åbne rammen ikke mindre end 1/3 af vinduesområdet. De ydre vinduer i stueetagen, halvkælderen og kælderen skal beskyttes mod insekter og gnavere.

Shenzhen University Laboratory Design Planlægning Chuangmei VOLAB lægger vægt på egenskaberne, når det bygger laboratoriet: laboratoriet lægger vægt på teknologifremmende arbejde og har i fællesskab organiseret molekylærbiologi-grænseteknologi og proteomikforsøg med universitetet i Hongkong og Guangdong Proteomics Laboratory. Kurset er blevet udvidet til mere end 100 personer og modtaget gode sociale ydelser.

Laboratoriet er et åbent laboratorium for afdelingen og giver langsigtet dyremodelbehandling (kronisk hjertesvigt, myokardisk iskæmi og reperfusion, aterosklerose, leverfibrose, fedtlever, leverstagnationssyndrom, kronisk nyresvigt, endotoksæmi, kolitis, levercancer i vivo billeddannelse, colon cancer in vivo billeddannelse, etc.), celleisolering og kultur, screening af stabilt udtrykkende cellelinier, ELISA, patologisk snitning og farvning, immunhistokemi, genkloning og subkloning, proteinekspression og oprensning, realtids kvantitativ PCR RT-PCR), protein (membranprotein, phosphoryleret protein) immunoblotting, adskillelse og identifikation af traditionelle kinesiske medicin monomerer, in vivo billeddannelse af tumorer, molekylærbiologi og cellebiologi teknisk support og tekniske tjenester og accepteret Han bestilte forsøgsforskning og afsluttede videnskabeligt forskning i samarbejde med Guangzhou University of Traditional Chinese Medicine, Jinan Un iversity og flere hospitaler.