Hjem > Udstilling > Indhold

rationel udformning af udstødningssystemet under laboratorierenovering

Mar 12, 2019

Baska på erfaringerne med at opbygge flere laboratorier, forstår BOKA mærke laboratorium dybt de reelle behov for laboratoriebyggeri og bruger sin egen laboratoriekonstruktionsteknologi, design og konstruktion og andre ledende fordele for at skabe et laboratorium, der kan fremhæve branchens faglige fordele. Et sikrere arbejdsmiljø for laboratoriearbejdere. Uanset hvad dit lab renovering er, kan vi tilbyde dig en one-stop total løsning.

lab furniture-08

I laboratoriefornyelsen er det vigtigt at overveje, hvordan man korrekt udformer laboratorieudstødning. Her er BOKA mærke laboratoriet for at hjælpe dig med at løse problemer!

1. Udstødningssystemteknik er nøglen til laboratoriebyggeri. Effekten af gashætte skyldes primært udstødningssystemets design.

2 er materialet i udstødningsrøret foretrukket som FRP uorganisk harpiksmateriale, PVC materiale eller PP materiale kan også bruges til at gøre hård overflade på luftkanalens indvendige væg for at reducere vindstøj. Det kan være rundt eller kæmpe, 250-500 mm i diameter, ifølge udstødningen. Mængden kræver en vis størrelse.

3. Typen af FRP-korrosionsventilator er bestemt:

(1) Aksialstrømningsventilator, enkeltdæksel, enkeltluftabsorberende dæksel til lille luftvolumen.

(2) skråstrømsventilator, dobbeltdæksel, dobbelt atomabsorberingshætte, lidt større luftmængde.

(3) Centrifugalventilatorer, multiple dampdåser eller når der kræves stor udstødningsvolumen.

(4) Tagventilatorer (samme som ovenfor) kan vælges.

4. Anti-korrosionsventilatoren skal installeres på udendørs tag. Luftudløbet er udstyret med regn- og fugedæksel. Det har også brug for et støddæmper, en omvendt spjæld og en lyddæmper.

5. Hvis laboratoriet er udstyret med en dampkoger i et klimatiseret rum, skal luftforsyningsenheden være korrekt udformet for at undgå spild af energi.