Hjem > Udstilling > Indhold

Trykforskel i hvert rum i PCR laboratoriet

Dec 14, 2018

Dem, der ved noget om laboratoriet, mener, at alle ved, at det vigtigste i PCR-laboratoriet er kontrollen af trykforskellen i luften i hvert rum. Især kan luftstrømmen i amplifikations- og produktområderne ikke kollideres med hinanden for at undgå krydskontaminering og detektion og ekstraktion. Dataoverlapningsfejl mv. (For renlighed af lokalet kan standarden på det rene rum og en standard på 100.000 være placeret); derfor, i henhold til PCR-procesens retning, reagensfremstilling, standardpræparation, amplifikationszone, produktanalysesone. Den relative trykforskel bør også variere fra reagenspræparat til produktanalyse fra høj til lav. I selve brugen af justeringsprocessen vil vi imidlertid støde på, at buffertrykket er vanskeligt at justere til den indstillede værdi, hvis amplifikationen og produktbufferen -5 ~ -10Pa vil der være et problem med ubalance af trykforskel under igangsætningsproces, for eksempel strømmer den rene korridor ind i bufferen i bufferretningen, hvilket er et lille negativt trykkammer. Når bufferen passivt fløjes ind i det indre kammer med negativt tryk, er belastningen et positivt tryk, således at bufferluften er større end lufttilførselsvolumenet, dvs. lufttilførslen er indstillet til lukket tilstand. Den indstillede værdi af det negative tryk, så det er ikke muligt at slukke for lufttilførslen for at opretholde negativ tryktilstand.

lab furniture 9.14

Faktisk, så længe vi forstår den centrale præstation af PCR, kan vi tage en anden måde at kontrollere rationaliteten af luftstrømmen. For eksempel forstås PCR-bufferen som det andet ventilkammer (indendørs- og bufferrummet er to isoleringsbarrierer, og den rene korridor er den første lagspærring), så det er nødvendigt at indstille bufferen til en relativ eller absolut positiv trykværdi. og i overensstemmelse med brugsstandarden.

For det sterile, negative trykrum, støder vi ofte på problemet, at støvpartiklerne ikke er op til standard. Efter mange inspektioner på stedet og år med testteknologi erfaring, kan jeg få følgende to problemer: støvpartikelproblem, rums negativ trykindstilling Jo højere indstillingen er, desto højere er rengøringsproblemet. Jo højere proceskravene til vores konstruktion er, desto lavere støvsugerens atmosfæriske tryk er lavere end det udendørs lufttryk. Det rene rum er designet til at have et højere negativt tryk. I forhold til den udendørs atmosfæriske trykværdi vil være større. Hvis byggeprocessen ikke er på plads, vil den føre til væggen i det negative trykrengøringsrum, lysstyringshullet på belysningsarmaturet, afstanden til loftet på loftplade, den stærke og svage af vægåbningen. Stikkontakten, det vil sige stikkontakthullet mv., Er en sti, hvor det udendørs ikke-behandlede lufttryk kommer ind i det negative trykrengøringsrum, hvorved støvpartiklerne i det negative tryk rent rum overskrider standarden.

Renhedsniveauet for det negative trykrengøringsrum og renhedsniveauet i bufferrummet skal være det samme eller højere. Renrummet mellem renseværelset mellem bufferen og det negative tryk vil være det samme, og den rene gas vil være den samme. Garanteret.