Hjem > Udstilling > Indhold

PP gashætte

Oct 09, 2018

Der er mange modeller af kogeplader. Så i dag ønsker Wallace bloggere at tale med dig om vores BOKA brand PP dampdåse.

PP-emhætte har egenskaber ved stærk syrefasthed, stærk alkali- og korrosionsbestandighed, som overvinder manglerne i traditionel dampplade, som er let at ruste, gule og revne under høj temperatur og koncentreret syremiljø. Velegnet til meget rent laboratorier såsom farmaceutiske laboratorier, fødevare laboratorier, halvlederlaboratorier, spormetallaboratorier, biologiske laboratorier mv., Der er meget udbredt inden for kemiske, medicinske, bilindustrielle, stål-, universitets- og videnskabelige forskningsinstitutioner.

PP fume hood.jpg

1. Øverste kabinet: Hovedrammen er lavet af 8 mm tyk højkvalitets ren PP (polypropylen) plade. Den er svejset af homogen svejsestang af samme farve. Den har fremragende syre- og alkali-resistens og fremragende vejrbestandighed. Toppen er designet med en topdækspumpe, og deflektoren er lavet af homogent PP materiale med fremragende syre- og alkalistandighed. Installationsdimensionerne er videnskabelige og rimelige, og der er ingen luftstrøm døde vinkler til maksimal udstødning af udstødningsgas.

2. Driftstabel: Ventilationstæppet vedlægger det overordnede svejsedesign med det øverste skab. Personens betjeningsoverflade er ikke udstyret med vand og overløbsforebyggelse. Bordpladen kan også udstyres med andre materialeborde ifølge kundens krav. Den øvre vask er konfigureret i henhold til brugernes krav.

3, den nederste kabinet: opbevaringsskab krop, ved hjælp af 8mm syre og alkali resistent PP materiale, gennem bøjning processen for at gøre søjlen til at danne en "firkantet rør struktur" og "T" type struktur, kan opnå en god belastning bæreevne.

4, bevægelsesdør: ingen segmentdesign, føler lys.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.