Hjem > Udstilling > Indhold

Power division af ventilationssystem

Nov 14, 2018

Opdelt efter ventilationssystemets kraft:

1. Naturlig ventilation er ventilationsmetoden forårsaget af vindtrykket forårsaget af udendørs vind og det varme tryk, der genereres af indendørs og udendørs temperaturforskel for at få luftstrømmen;

2, mekanisk ventilation er vejen til at stole på ventilatorens evne til at gøre indendørs og udendørs luftstrøm.

Opdelt efter ventilationssystem:

1. Fuld ventilation er at ventilere hele rummet. Den friske luft, der sendes ind i rummet, bruges til at fortynde koncentrationen af skadelige gasser i lokalet under det tilladelige antal hygiejnestandarder. Samtidig udledes den indendørs forurenede luft direkte eller efter rensning. Gå udenfor i atmosfæren. Den fulde ventilation af laboratoriet anvender generelt den øverste tuyere til udstødning.

2, den lokale ventilation af forsøgsbænken skal tage lokal luftstrøm, således at lokale steder ikke forurenes af skadelige stoffer, hvilket resulterer i et godt arbejdsmiljø; Lokal ventilation omfatter generelt: udstødningsgasudstødning, universel udstødningsgasudstødning, skrivebordshætteforing Vind og så videre.

For det tredje er laboratoriet generelt anvendeligt: Ved udformning af ventilationssystemet skal man først overveje lokal ventilation, og hvis den ikke opfylder kravene, skal man bruge fuld ventilation. Overvej også kombinationen af arkitektonisk design og naturlig ventilation. Laboratoriet anvender generelt en kombination af lokal ventilation og fuld ventilation. Blandt dem kan lokal ventilation sikre en rimelig og effektiv fjernelse af skadelige stoffer på forsøgsstedet; omfattende ventilation bruges til at eliminere de skadelige stoffer, der spredes i laboratoriet og for at sikre laboratoriets hygiejneforhold.

FUME HOOD 9.19

Først indførelsen af dampkåden


Gaskomponenter er en væsentlig del af laboratoriemøbler. Det spiller rollen som ventilation og ventilation i laboratoriet. Støvsugerens konstruktion er af den øvre og nedre type og har et ventilationshul øverst for at installere en ventilator. Der er baffler i øverste kabinet, kredsløbet styrer kontakten, stikkontakten osv. Gennemse vinduet er lavet af hærdet glas, som kan flyttes til venstre og højre eller op og ned. Til menneskelig drift. Nederste kabinet vedtager den eksperimentelle sidebordsstil med et bordplade på toppen og et skab på bunden. Små kopper og vandhaner kan installeres på bordpladen. Materialet i dampdækslet er forskelligt, alt stål, stål træ, alt træ, aluminium træ, plastik stål, PVC struktur mv. Bordpladen er direkte i kontakt med operatøren, fra solid kernefysik og kemi bord, rustfrit stål plade, PVC, keramik Og andre materialer.

For det andet valg af dampkåpe


Gashåndtaget er ikke et særskilt udstyr, og ændringer i det ydre miljø kan påvirke funktionsdysens ydeevne. Samtidig kan røggassen og dens styresystem også påvirke omgivelserne omkring ham, når du vælger dampdækslet:

Først og fremmest skal faktorerne i hele systemet tages i betragtning. I henhold til materialet: alt ståltåge, stålbrændehætte, alt brændehætte, glasforstærket elhætte.

For det andet: Du skal bestemme hvilken type dampkoge du har brug for. Når du vælger, kan du normalt måle ved:

1. Øverste kabinet:


Der er tre stilarter: standard, lavt bord, gulvetype.

Hvorvidt blæserens overfladevindhastighed opfylder kravene i den internationale standard for sikker vindhastighed: 0.5m / s (standard: kun overfladevindhastigheden på 0,5m / s kan effektivt fange de skadelige gasser i kabinettet).

Åbningshøjden på dampkåden er egnet til dit arbejdsområde.

Ventilationsstyringssystem: konstant luftmængde, variabelt luftvolumen eller adaptivt kontrolsystem.

Foringsmateriale: PP, glasfiber eller polyethylenharpiks.

Hvorvidt dørens materiale er justeret med sikkerhedslimeret glas er designet til at overholde menneskekroppen mekanikken, så operatøren kan trække frit. 2. Bordplade:

Uanset om bordpladen bruger et sikkert fadedesign gør det nemt for brugerne at rense bordpladen og forhindre lækage af giftige væsker.

Om materialet i bordpladen opfylder kravene i dit eksperiment og modstår den tilsvarende erosion og høj temperatur.

Er der en kopslot eller vask installeret, og placeringen er rimelig?

Hvorvidt designen af luftudløbet er rimelig.

3. Bundskabsdel:

Hvorvidt materialet er stærkt og holdbart, hvad enten det er brandfast materiale, om det kan modstå erosionen af laboratoriesyre og alkalimiljøet.

Om strømforsyningen er rimelig og sikker.

Er det nemt at reparere vand-, el- og gasanlæg?

Om bundskabet har brug for et pumpesign, så du kan placere flygtige stoffer.

Når du først og fremmest har valgt model, stil og størrelse på røgen, kan du bestemme, hvad du har brug for, baseret på følgende forhold. 4. Tilbehør:

Vandkilde: destilleret vand, rent vand eller omvendt osmosevand.

Gaskilde: nitrogen, ilt eller luft.

Valget af elektrisk system bør overvejes: model, spænding, optøjer, holdbarhed og så videre.

Af æstetiske grunde er det nødvendigt at forsegle bestyrelsen.

For det tredje, hoveddampens hovedfunktion

Afdampningsfunktionens hovedfunktion er udstødningsfunktionen. I det kemiske laboratorium genereres forskellige skadelige gasser, lugt, fugt og brændbare, eksplosive og ætsende stoffer under forsøgsoperationen. For at beskytte brugerens sikkerhed, Undgå spredning af forurenende stoffer i laboratoriet til laboratoriet. Brug en dampplade nær forureningskilden. Tidligere var antallet af anvendte dampkåler lille, og det blev kun brugt i forsøg med særligt skadelige og farlige gasser og store mængder varme. Afdækningen er kun ansvarlig for prøvefunktionens hjælpefunktioner. Formålet med brugen af dampdækslet er at fjerne de skadelige gasser, der genereres i eksperimentet, og beskytte eksperimenternes sundhed, det vil sige at have en høj grad af sikkerhed og overlegen drift.

(1) Udløsningsfunktion: Mekanismen til absorption af den skadelige gas, der genereres inde i dampdækslet for at absorbere gassen uden for kabinettet, bør fortyndes for at udelukke udendørsenheden.

(2) Ikke-tilbagestrømningsfunktion: Den skal have funktionen af luftstrømmen, der frembringes af udstødningsventilatoren inde i gashætteet for at forhindre skadelig gas i at strømme ind i rummet fra indersiden af dampdækslet. For at sikre realiseringen af denne funktion er det en god metode til at forbinde en dampplade med et enkelt rør med en enkelt ventilator. Det kan ikke forbindes med et enkelt rør. Det er også begrænset til samme værelse i samme etage. Ventilatoren kan installeres så meget som muligt. I slutningen af røret (eller øverst på laget).

(3) Isolationsfunktion: Indersiden af røgglasset skal adskilles af et glidende glasvindue.

(4) Supplerende funktion: Der skal være en passage eller et alternativ til at trække luft ud fra dampdækslet, når skadelige gasser er udtømt.