Hjem > Udstilling > Indhold

Planlægning og design af fødevareundersøgelseslaboratoriets planlægning

Oct 22, 2019

Madundersøgelseslaboratoriets planlægning

Madundersøgelse kan opdeles i to kategorier:

1.Kontrol af produktkvalitet

2.Produkt sanitet, hvilket er relativt vanskeligt med høje investeringer

Sundhedsprojekter forberedelse af fødevarekontrol og testlaboratorium

Sundhedsprojekter inkluderer mikroorganismer, tilsætningsstoffer, skadelige elementer, landbrugsrester, årlige rester og toksiner osv.


1. Mikroorganismer: Mikrobiologilaboratorium skal udarbejdes i overensstemmelse med kravene i de specificerede standarder for biologiske laboratorieinstrumenter og udstyr. Det nødvendige udstyr inkluderer ren arbejdsbænk, inkubator, højtemperatursteriliseringsovn, elektrisk ovn osv. Andre enheder konfigureres i henhold til de specifikke testelementer.

2. Tilsætningsstoffer og skadelige elementer: Nogle af projekterne kan bruge kemiske metoder. Men for at imødekomme kravene i de gældende nationale standarder for fødevarehygiejne, skal du købe gasfasekromatograf-brint-flamme detektor, væskefasekromatograf-ultraviolet / synligt lysdetektor, atomabsorptionsspektrometer-grafitovndetektor, atomfluorescensspektrometer osv.

3. Resterer pesticider: Gaskromatografi er nødvendig for at påvise resterende pesticider. Laboratoriet skal være udstyret med elektronindfangningsdetektor (ECD), hvis du vil detektere organisk klorpesticid. Nitrogen-fosfor detektor (NPD) eller flammefotometrisk detektor (FPD) bør være udstyret til at detektere organisk fosforpesticid. I dag er der flere og flere pesticid-detekterende genstande, der skal gøres. For at forbedre generalen foreslås det at købe kapillarsøjle split-split-injektionsport og installere kapillarsøjle.Gas-kromatograf-masse spektrometer kan købes til eksport af fødevarevirksomhedsledende virksomheder for at kontrollere kvaliteten af ​​råvarer og produkter.

4.Aiminale rester: Med hensyn til påvisning af veterinærlægemiddelrester er der få detekterende genstande og flere batches, så det foreslås, at et sæt ELISA Reader skal købes og konfigureres. Til eksport af fødevarevirksomheder, der har en bestemt skala, flydende kromatografi -tandem massespektrometer er et bedre valg.