Hjem > Udstilling > Indhold

Fysisk laboratorie layout

Aug 21, 2018

Ved opbygningen af fysiske laboratorier skal vi kombinere fysikens egenskaber, gøre omfattende og langsigtede overvejelser inden for teknologi og arrangere et mere videnskabeligt, standardiseret, bekvemt, sikkert og smukt mønster. Skabe og stativer skal placeres parallelt og vinkelret på hinanden uden skævhed. For uregelmæssigt formede rum, såsom: ikke-komplette rektangler eller væggenes hjørner er skævt, skal kabinetterne og hylderne være indrettet til at gøre det visuelle rumdæksel og driftspladsen glat. Kabinets venskanalens retning skal være sådan, at administratoren har mere overordnet overvågningssyn i det normale arbejdsområde (bit) og har en mere direkte adgangssti. Med hensyn til billedet er det en tendens til at "gennemgå hele lokalet og se det hele", "bevæge sig og tage ting, gå lige." Efter de ovenstående arrangementer er lavet, kan naturlig belysning også tages i betragtning. Derudover er det nødvendigt at konfigurere tilstrækkelige kunstige lysforhold (lys) i hele rummet for at opnå god belysning i de regnfulde dage, tidligt om morgenen eller om natten under normale unormale arbejdstider.

8.21-1.jpg

1. Et kort i det fysiske instrumentrum.

2. Området er mere end 15 kvadratmeter, og instrumentet når anden klasse standard.

3, skrivebord, laboratoriebord.

4, stol, laboratoriestol, en stol.

5, værktøjskasse En værktøjskasse, et sæt værktøjer til eksperimentelle lærere til at reparere instrumenter og hjemmelavede instrumenter.

6. Plug Den eksperimentelle lærerens skrivebord er udstyret med et sæt porøse stik.

7. Arkivskab En lille bogreol (på eksperimentets skrivebord) eller en bogreol. Gem relevante datafiler.

8. Instrumentskab Det totale volumen af det fysiske instrumentskab er mere end 5 kubikmeter. Afladningen er pæn og parallel, og højden og tykkelsen er stort set den samme.

9. Instrumentskabet skal være fast og fri for deformation, revner, beskadigelse, maling falder af osv.

10, instrumentkabinet Instrumentskabet skal kunne gemme alle instrumenter, især høje instrumenter til at oprette et specialudstyrskab.

11. Storskala etiket En storskilt etiket, der angiver, hvilken type instrument der er opbevaret, er placeret over instrumentskabet.

12, uden for kabinettet, der er anbragt på venstre side af instrumentskabet på venstre side af kabinettet, udgivet til venstre og højre.

13. Udenfor kabinettet Instrumentet i kabinettet er fyldt i kabinettets yderramme. Ordren er udfyldt i rækkefølge fra top til bund, hvilket angiver nummer, navn og specifikation af instrumentet. Mængde osv., Kolonneantalet opfanger en kolonne for hver ændring.

14. Gradsystem Hvert af de fire systemer suspenderes over eksperimentets skrivebord. Den øverste margen er 2-2,5 meter fra jorden og ca. 0,5 meter væk fra hjørnet.

15 Regler En af reglerrummets regler er suspenderet over testerens skrivebord og ligger 2-2,5 meter over jorden.

16. Ansvar Den eksperimentelle lærer har et jobansvar, der hænger over eksperimentets skrivebord, og den øverste side er 2-2,5 meter væk fra jorden.

17. Vinduegardiner Et sæt monokrome (kølige) skyggeklædegardiner og skinnegardiner til hvert vindue (dør).

18, belysning I henhold til klasseværelsesbelysningsstandarder skal belysningsfaciliteter, linjelayout standardiseres.

19. Stueetage Betonggulvet eller fliserne er lagt på jorden, og jorden er flad uden pits.

20, vægvæg Væggen er flad, skrabet eller malet, ingen overskydende klistermærker og hængninger, ingen forurening, ingen udslip.

21. Døre og vinduer Glaset er rent og lyst, ingen skade, ingen maling og andre forureningspunkter; Dør- og vinduesgabet er stramt, maling er glat og rent, og der er ingen falder af.

22. Hygiejne Gulve, vægge, tag, lysstande, loftsventilatorer er sanitære, ingen forurening, og ledningerne er ledlige og ryddelige.

23. Opbevaringsordre Instrumenterne udledes i rækkefølgen af det naturlige instrumentklassifikationsnummer, og lageret er pænt, smukt og videnskabeligt.

24, lagringsregler Lette instrumenter placeret i toppen af kabinettet, tungt placeret i nederste del af kabinettet, højt placeret indeni, kort placeret udenfor.

25, vedligeholdelse og gøre det ti forsvar: støv, fugt, lys, rust, stød, skimmel, frostvæske, brand, eksplosion, anti-virus.

26, brandforebyggelse udstyret med brandslukker.

27, fugtsikker med 3-4 kasser med hurtiglime, ventilation på tid.

28, instrumentkonto udstyret med en separat kontobog.

29. Liste En liste over undervisningsinstrumenter er angivet med angivelse af nummer, navn, specifikation og model samt eksisterende mængde af alle eksisterende instrumenter og udstyr og den øverste væg.

30. Eksperimentel plan Den eksperimentelle undervisningsplan for de seneste tre år.

31. Eksperimentelle optegnelser Eksperimentelle optegnelser for studerende i de seneste tre år.

32. Bemærkning Den studerendes eksperimentmeddelelser for de seneste tre år er bundet i bøger i henhold til karakter og semester.

33. Registrere En kopi af skadesregistreringsbogen for undervisningsinstrumenter, og oversigten over erstatning for skader på instrumentet i de seneste tre år er tydelig.

34. Registrering Undervisningsudstyret bruges til at låne et register og bruges til instrumenter i de seneste tre år.