Hjem > Udstilling > Indhold

Vejekabine med negativt tryk i medicinsk udstyr i rustfrit stål

Jul 16, 2019

De vægte, vi bruger hver dag, skal være velkendte. De vægte, der anvendes i alle samfundslag er intet mere end elektroniske skalaer, mekaniske skalaer og generelle skalaer. Det er ok at veje en generel fast, flydende eller gas. Derefter flytte situationen til vores laboratorium eller hospital. Hvad skal vi gøre, når vi vejer pulverformig så let at drysse og forurening? Den kloge designer er kommet op med en ny tilgang, som er det negative tryk vejer værelse, vi har brug for at vide i dag.


1.Hvad er det?


Vejekabine med negativt tryk er et lokalt rent udstyr, som hovedsagelig anvendes i farmaceutisk proportioneringsvejning og subpakning for at forhindre medicinsk pulver i at sprede sig eller stige, for at undgå indåndingsskader for menneskekroppen og for at undgå krydskontaminering mellem arbejdsplads og rent rum.


2.Hvordan til at arbejde?


Drift princip: filtrated luftbårne partikler fra arbejdsområde luft med ventilator, primære effektivitet filter, medium effektivitet filter og HEPA, negativt tryk vejer kabine leverer lodret ensrettet ren luftstrøm til arbejdsområdet. Samtidig opnår det ved at udlufte 10-15% luftvolumen, det opnå undertryk mellem arbejdsområde og rent rum, for at forhindre medicinsk pulver i at sprede sig og hæve. Den kan indstilles til at køre på konstant blæserfrekvens eller luftlufthastighed ved hjælp af styresystem, som består af PLC, lufthastighedssender og frekvensomformer.


3.Skematisk


2_03


4.Hvad er fordelene?


A.Modulært design, enkel og fleksibel installation.

B.Let aftagelig luftstrøm udtværing membran, praktisk til istandsættelse.

C.Valgfri køledele: kølende spole ro system køleluft.

D.Gel tætning HEPA, let at passere lækage test

E.Stil automatisk blæserfrekvensen, og sørg for, at luftstrømmens hastighed er konstant.

F.Differenstrykmåler for markørtypen, let at overvåge filtres status i

geal-tid.

G.Differenstrykalarm er praktisk til udskiftning af filtre rettidigt

H.Det er nemt at styre med berøringsskærmen.

Jeg.Brugerens ret er opdelt i to grupper: operatør og administrator, således at

reducere fejl risikoen for at ændre parametre