Hjem > Udstilling > Indhold

Moderne laboratoriemodulære konstruktion ideer

Sep 20, 2018

Laboratoriet er en dyr bygning. Dens design og konstruktion skal tilpasse sig samfundsudviklingen og den videnskabelige opdagelse og teknologiske fremskridt. Dette kræver, at laboratoriefunktionerne har en høj grad af fleksibilitet til at tilpasse sig fremtidige ændringer.

Den løbende udvikling og ændring af laboratoriet har medført en stigning i antallet af instrumenter og udstyr i laboratoriet. For ændringer i laboratoriekrav er det nødvendigt at levere tilsvarende forsyningstjenester til nyt udstyr. Testbænken skal være fuldstændig egnet til det tilsvarende faste rum. Mange brugere håber, at laboratoriet kan tilpasse sig fremtidig udvidelse, fleksibiliteten og variabiliteten af det modulære design er en nøglefaktor for succes med laboratoriedesign. Den modulære konstruktion af laboratoriet omfatter hovedsageligt følgende.

lab furniture 9.20.jpg

Partitionssystemmodul

Partitionssystemmodulet er opdelt i en skærmtype partition og en møbeltype partition. Skærmtypeskillehøjden er justerbar og let at rekombinere, egnet til brug som mellemrum mellem rummet og rummet. Møbleret skillevægshøjde er relativt kort, og det er mere fokuseret på brugen af vand og elforsyning, og er mere egnet til adskillelse i rummet.

Skærmtypepartitionen vedtager kolonnepanelstrukturen, og skillevægsmaterialet kan udstyres med solidt bord, sikkerhedsglas, gipsplader eller forskellige pladematerialer, der passer til laboratoriet, og skillevægsmaterialet kan ændres i overensstemmelse med laboratoriefunktionen plads. Skærmtypepartitionen giver kanalplads til installation af bevægelige rør og forskellige vand- og eltilbehør.

Møbelafskærmningen består af en vertikal servicekolonne og en vandret servicebro, der kan tilsluttes direkte til loftforsyningssystemet eller via en fleksibel rørledning til loftforsyningssystemet. Møbelskillevæggen kan rumme en række vand- og elledninger og tilbehør, og det modulære servicekort kan frit udskiftes eller tilføjes med forskellige funktionelle dele efter behov. Møbeltypepartitionen tilhører den tilsvarende del af prøvebænken og kan udstyres med et fleksibelt reagensstativ. Vand- og elforsyningsporten er dog adskilt fra eksperimentbordet og ændrer de forskellige problemer, der er forårsaget af vand og elektriske behov direkte på prøvebænken. Installationen kan udføres efter det komplicerede forsyningssystem er installeret, og møblerne er tilladt at komme ind. Møblerne er beskadiget ved konstruktion, og møblerne kan købes i partier i henhold til budgettet eller fjernes efter ønske.

Service system modul

Servicesystemmodulet refererer til loftforsyningssystemet og udløbssystemet. Forskellige rør af vand, elektricitet, gas, ventilation, brandbeskyttelse, aircondition osv. Er af forskellige farver og kan til enhver tid tilpasses eller afbrydes fra den bevægelige forsyningsport efter behov. Elektrisk jernbane Tilslutningsstationen kan flyttes til et hvilket som helst sted i loftet for nem dockning med mobilservicekolonnen på laboratoriebænken.

Servicesystemmodulet omfatter også en funktionel væg, en funktionskolonne og en funktionsknap. Den funktionelle væg giver mere plads, kan installeres med en række vand- og elforsyninger og kan bruges til at udskifte laboratorievæggen eller opdele laboratoriet i forskellige arbejdsområder for nem vedligeholdelse. Og kan tilføje laminater, belysning, stænkvagter og vandforsyningssystemer. Funktionsvæggen har et stort rum til at installere en række servicefaciliteter, frit kombineret design og forskellige ændringer.

Funktionskolonnen er en professionel konfiguration af hjemmesystemet, nem at installere og let at ændre. Det kan installeres på jorden eller på testbænken, og det kan fastgøres eller gøres bevægeligt. Forskellige vand- og elektriske grænseflader, der ikke er tilgængelige, kan installeres på funktionskolonnen. Funktionskolonnen har et udskifteligt panel og et åbent og gennemsigtigt design til nem installation.

De funktionelle bøjler giver laboratoriet mulighed for at tilføje mere plads til rådighed, som kan bruges til stort udstyr og er let at bruge. Udskiftelige paneler og tilbehør kan installeres på hængeren for at give mere plads til større udstyr og mere alsidig brug.

Møbelsystemmodul

Laboratoriernes rolle bliver mere og mere kompleks. I det globale videnskabelige laboratorium for videnskab og teknologi skal forskere analysere flere prøver i analyselaboratoriet på kort tid, hvilket kræver effektive laboratorier. Designe, konfigurere og bygge laboratorier skræddersyet til forskellige krav og potentielle farer skal være af høj kvalitet, praktisk og miljøvenlig. Hvert laboratorium har sine egne behov. Moderne laboratorier skal opfylde ethvert behov og effektivt levere ethvert arbejdsmiljø.

Laboratoriepladerne er underlagt forudsigelige krav og anvendes især i en række vandventiler, ventiler og lignende. Disse tilbehør kan installeres, når det er nødvendigt på bordpladen. Den modulære struktur af laboratoriemøbelsystemet vil blive tilpasset forskellige behov, så brugeren kan implementere eller optimere forskellige driftsprocedurer.

Laboratorieens modulære struktur afspejles i kombinationen af mange forskellige produkter i standarddele. Efter at laboratoriet er afsluttet, giver modulets design system brugerne en række muligheder for udvidelse og udvælgelse. For allerede installeret udstyr er det meget nemt at foretage ændringer, og hver del kan deles og kombineres med hinanden.

Laboratoriemøbelsystemet kombinerer individuelle laboratoriemøbler til en række forskellige løsninger, der er skræddersyet til hvert laboratoriers forskellige behov for forskellige laboratoriedesign og konstruktionsløsninger med bordplader og bundopbevaringsskabe. Laboratoriet, som er hjertet af møbelkomponenten, er integreret i vasken, vandkraftværket og andet tilbehør, og alle de enkelte komponenter koordineres til et holistisk laboratoriemøbelsystem. Systemet er enkelt, let at kombinere, brandsikkert og rent, hvilket giver brugerne omkostningseffektive løsninger, miljøvenligt design, sikker og innovativ teknologi og fleksible muligheder.