Hjem > Udstilling > Indhold

moderne laboratorieplanlægning, planlægning og design

Aug 15, 2018

For at opbygge et fuldt funktionelt laboratorium skal professionelt design udføres af professionelle laboratorieindretningsdesignere. Det er nødvendigt at overveje og følge princippet om folkets orientering og etablere et standardiseret og standardiseret laboratorium for at opnå de bedste resultater.

Først rationelt design af laboratorievandvejen

1. Det øvre vandrør vedtager DG15PP materiale, PVC materiale, Kaitai rør osv., Vandtrykket er ikke mindre end 2,5 MPa, vandet er DG50 PP materiale, PVC, keramik, den mindste hældning er ikke mindre end 5 grader, og den U-formede anti-vandbøjning er sat i vandet. Det er ikke tilrådeligt at bruge metal til de øvre og nedre vandrørsmaterialer. Lægning til den udendørs rørledning er omsætningspapir.

2, den giftige og skadelige væske, der produceres ved testen, skal den sekundære vandlagringsenhed være udformet, og derefter afladet efter desinfektion og rensning overholder udledningsstandarden.

3, skal testrummet kloakledning være udformet med uafhængigt kredsløb, det bør ikke forbindes med andre kloakker som toiletter.

For det andet, rationelt design af laboratoriekredsløbet

1, Kinas spændingsstandard, AC trefaset fem-lednings strømforsyning 380V, 50Hz, (rød A, grøn B, gul C, sort 0, tofarvet beskyttelsesplads). AC enfaset tre-lednings strømforsyning 220V, 50Hz, (rød ild, sort 0, tofarvet beskyttelsesplads).

2, rationel design af laboratorie el, layout af ledningskablet ved brug af kobberkern BVR, BV, tråddiameter, omskifterstørrelse i henhold til elkapacitetsberegningen.

3, er det store elektrisk udstyr installeret separat, og den tilsvarende automatiske beskyttelsesafbryder er designet.

4, dyrebare instrumenter, præcisionsinstrument strømforsyning, design AC spændingsregulator eller isoleret strømforsyning for at sikre sikker og pålidelig drift af instrumentet.

5, alle stikkontakter, elektriske kabinetter skal være godt jordforbundne for at sikre personlig sikkerhed.

6, rimeligt design af klimaanlæg, belysning. Rimeligt design af elvarmeanordning til sikker og pålidelig brug.

Tredje, rationelt design af laboratoriegasbanen

1 for at sikre sikkerhed bruger eksperimentet en række forskellige gasser, forholdene skal være væk fra arbejdsstedet for at designe et rum med eksplosionssikker ydeevne som et gaskammeropbevaring, ellers skal du oprette et gascylinder sikkerhedsskabe med automatisk alarmfunktion.

2, testen producerer giftige og skadelige gasser bør være konstrueret negativt tryk udstødningssystem for at sikre, at giftige og skadelige gasser ikke lækker indendørs.

3. Design et tilsvarende antal ventilationsventilatorer med opblæsningsventiler i henhold til rummets størrelse for at gøre luftstrømmen jævn og hold den ren.

4. Ventilationshuller med filtreringsanordninger skal være designet til hvert værelse. Hvis der er værelser med indendørs korridorer, kan persienner placeres på døre og vinduer. Størrelsen beregnes i henhold til proportionalforholdet mellem forskydningen.

Fjerde, rimelig laboratorieudstødning

1, udstødningssystemteknik er nøglen til laboratorieopbygningen, er effekten af røgledningen hovedsagelig på grund af udstødningssystemets design.

2, er udstødningsrørets materiale foretrukket som FRP-uorganisk harpiksmateriale, PVC-materiale eller PP-materiale kan også anvendes til at gøre hård overflade på indersiden af luftkanalen, hvilket kan reducere vindstrømens støj. Det kan være rundt eller kæmpe, og diameteren er 250-500 mm. Luftmængden kræver en vis størrelse.

3, FRP anti-korrosion fan type er bestemt: (1) aksial flow fan, enkelt damp hætte, enkelt luft absorption hood til mindre luftmængde. (2) skråstrømsventilator, dobbeltdæksel, dobbelt atomabsorberende hætte, lidt større luftmængde. (3) Centrifugalventilatorer, multiple dampdåser eller når stort udstødningsvolumen er påkrævet. (4) Tagventilatorer (samme som ovenfor) kan vælges.

4, skal der monteres en korrosionsventilator på udendørstaget, luftudtaget er udstyret med regn, fugedæksel, vibrationsdæmper, opblæsningsventil, lyddæmper.

5. Hvis laboratoriet er udstyret med en dampplade i et klimatiseret rum, skal lufttilførslen være korrekt udformet for at undgå spild af energi.

For det femte udforme rationelt laboratorieudstyr og udnytte pladsen fuldt ud:

1, udnytte den eksisterende plads til at spille den største rolle, så laboratorieudstyrslayoutet er rimeligt i overensstemmelse med testoperationens regelmæssighed for at opnå den bedst mulige udnyttelse af det videnskabelige rum.

2, laboratorieudstyr er ergonomisk, lang, bred og høje standarder er egnede til humaniserede designkoncepter.

3, er laboratorieudstyrsdesignet egnet til testprocessen, arbejdsledningen er glat, og kanalen er glat.

4, laboratorieudstyrsdesign kan ikke blokere lyset, blokere varmekilde og anden affaldsenergi.

5, laboratorieudstyr skal være miljøvenlig, flammehæmmende, korrosionsbestandig, høj styrke og andre faglige materialer, holdbare.

6, biologiske, genetiske, fysiske, kemiske og andre discipliner i forskellige discipliner, design forskellige typer af grundlæggende udstyr, for at sikre sikkerhed, økonomi og praktisk. `

Seks laboratorielokalplanlægning

1 er laboratorieindretningen og den generelle udsmykning anderledes, designet er ikke kun smukt og behageligt, men også for at opnå brand, fugt, korrosion og anden ydeevne, øge ventilation, rensning, desinfektion, aseptisk og andre funktioner for at opnå miljø sikkerhed, sikkerhed og holdbarhed.

2, valget af dekorationsmaterialer overvejer primært miljøbeskyttelse, anti-korrosion ydeevne.

3, brugen af tykkelse 12MM-19MM fuld glas partition er det nuværende generelle design af laboratorie konstruktion. Rummelige, lyse og videnskabelige.

4. Den giftige og skadelige gasvæske produceret ved testen skal behandles to gange for at opfylde udledningsstandarden.