Hjem > Udstilling > Indhold

Mikrobiologi laboratorium konstruktion og layout betingelser

May 16, 2018

På nuværende tidspunkt, som graden af globalisering uddybes og grænseoverskridende sundhedsrisici intensiveres, har denne by som havneby oplevet en betydelig stigning i risikoen for overførbare sygdomsindgange og har brug for langsigtede og aktive reaktioner. Forebyggelse og bekæmpelse af smitsomme sygdomme er relateret til befolkningens fysiske sundhed og livsikkerhed, og de er relateret til økonomisk og social udvikling og sikkerhed og stabilitet. Størstedelen af forebyggelses- og kontrolpersonale spiller en ledende rolle i forebyggelse og bekæmpelse af infektionssygdomme og er direkte udsat for erhvervsmæssig eksponering for infektionsrisici. Styrkelse af sikkerhedsbeskyttelsen af infektionssygdomsforebyggelses- og kontrolpersonale er et uundgåeligt krav til sikring af deres fysiske og mentale sundhed og livsforsikring. Det er en vigtig foranstaltning til videnskabelig og effektiv forebyggelse og bekæmpelse af smitsomme sygdomme.

5.16-1.jpg

For at gennemføre "udtalelser fra det generelle råd i statsrådet om styrkelse af beskyttelsen af infektionssygdomsforebyggelse og kontrolpersonale" vil byen yderligere styrke beskyttelsen af infektionssygdomsforebyggelses- og kontrolpersonale, beskytte sundhedsrettigheder og interesser for infektionssygdomsforebyggelses- og kontrolpersonale og beskytte folkesundhedssikkerheden i byen. Guangzhou Kedu eksperimentelle udstyr Engineering Co, Ltd er et specialiseret selskab dedikeret til moderne laboratorieudstyr udvikling, produktion, salg, logistik og installationstjenester. Selskabets produkter (selvfremstillede) involverer stålmøbler, træmøbler, træmøbler, aluminiumsmøbler, centrale platforme, sideborde, gaskomponenter, gascylinderkabinetter, medicinskabe, prøveskabe, brandfarlige sikkerhedsskabe, kemikalier Sikkerhed frysere og så videre. Systemteknik omfatter: ventilationskontrolsystem, vand- og elkommunikationssystem, laboratorierensningssystem, laboratorieindretningssystem og så videre.

Etablering og forbedring af forskellige typer biosikkerhedslaboratorienetværk, styrkelse af opførelsen af biosikkerhedslaboratorier på alle niveauer i byens medicinske og sundhedsinstitutioner, forebyggelse af dyresygdomme og kontrolinstitutioner, forskningsinstitutter og universiteter og gymnasier og forbedring af testningen af højpatogen patogen mikroorganismer. Evne og beskyttelsesniveau. Videnskabeligt planlægge layoutet og fremskynde opførelsen af laboratorier fra tredjelands biosikkerhed på kommunalt plan, udføre miljøkonsekvensvurdering i henhold til loven, og udføre et godt arbejde i opførelse, brug og vedligeholdelse af investeringsordninger. Alle niveauer af sygdomsforebyggelses- og kontrolinstitutioner og forebyggelses- og kontrolinstitutioner for dyresygdomme i denne kommune vil styrke udstyr og udstyr og gradvist opfylde kravene i standarderne for etablering af Center for Disease Control and Prevention og vurderingsstandarderne for veterinær biosikkerhed laboratorier fra landbrugsministeriet i løbet af den "trettende femårsplan" periode. Vi vil gennemføre relevante bestemmelser om åbning af større videnskabelig forskningsinfrastruktur og omfattende videnskabelige forskningsinstrumenter til samfundet og etablere en mekanisme til deling af biosikkerhedslaboratorier.

  1. Forholdet til det omgivende miljø bør tages i betragtning; De sekundære og sekundære biosikkerhedslaboratorier behøver ikke noget særligt stedvalg og kan dele fælles bygninger, helst på den ene side eller den ene side af bygningen. Den kan kobles til andre dele, men den skal adskilles af en forseglet dør, der kan styres til at komme ind. Der er indstillinger for at forhindre indtrængen af insekter og gnavere (mikrobiologiske og kemiske adskillelser); Der bør henvises til de generelle krav til biosikkerhed.


  2. De tekniske krav i de udførte forsøgsposter bør overvejes. For at udføre patogen detektion bør være udstyret med biologisk sikkerhedsskab

  3. Effektiv isolering i forskellige områder (påvisning af patogener) for at forhindre krydskontaminering

  4. Det er generelt opdelt i følgende områder: prøverum, prøveopbevaringsrum, kulturmediums forberedelsesrum, sterilt rum, kulturrum, instrumentlokale, identifikationslokale, skrubbe- og desinfektionsrum (hvert område skal være udstyret med en luft desinfektionsanordning som f.eks. UV desinfektion). Der bør også være databehandlings- og databehandlingsrum, kontorer. Minimer rundrejser og rundkørsler; skrubbe- og desinfektionsrum skal holdes væk fra det eksperimentelle driftsområde.

  5. design bør overveje vand, el, ventilation forhold

  6. det eksperimentelle driftsområde lys skal nå en vis belysning, 540lx. Det bør dog ikke betjenes i direkte sollys. Området, hvor prøver og reagenser opbevares, skal også beskyttes mod sollys.