Hjem > Udstilling > Indhold

medicinsk laboratorieplanlægning klassifikation

Jul 23, 2018

Jeg tror, at hver af os ikke er flad, der vil være lidt sygdom, en lille katastrofe. Gå til hospitalet for behandling. Så går vi til hospitalet, men hvor mange kender til hospitalets laboratorium, patologi og andre afdelinger? Lad os se på planlægning og klassificering af laboratoriet på hospitalet!

7.23.jpg

Laboratorium:

Der er 4 professionelle laboratorier, herunder immuniseringsrum, biokemisk rum, klinisk undersøgelsesrum og bakterierum. Hovedopgaven er at give klinisk undersøgelse, klinisk biokemi, klinisk immunisering og klinisk mikrobiologisk undersøgelse for kliniske patienter. Omfanget af kliniske laboratorietjenester: Tre rutiner (blod, urin, afføring), blodkoaguleringstest, undersøgelse af knoglemarvsceller morphology, ABO blodgruppe identifikation, cerebrospinalvæske og bryst, ascites rutineundersøgelse, eosinophilantal og blod i afføringen.

Omfanget af immuniseringsrummet: hepatitis B, hepatitis C antistof, HIV antistof, syfilis antistof, urin graviditetstest.

Biokemisk rumsvirksomhed: biokemiske serier, lever, nyrefunktion, ion, blodsukker, blodlipider, myokardie enzymer mv.

Bakterielrums forretningsområde: Isolering og kulturidentifikation af bakterier og test af narkotikafølsomhed.

Patologi:

Den patologiske diagnose af sygdommen er primært lavet af biopsi, obduktion og cytologi. Patologiafdelingen gennemførte fem hovedprojekter: patologisk histologi, cytologiudstrygning, immunhistokemi, intraoperativ frosne sektion og ekstern hospitalsafdeling.

Distinkende histologisk diagnose: Histologisk observation og diagnose kan udføres på kirurgiske prøver, overfladiske tumorresektionsprøver, endoskopiske klemprøver og gynækologiske endoskopiske klemprøver.

Prøveprøver: Strenge i overensstemmelse med tumorens specifikationer, omfattende observation, flersegmentprøvetagning og observation af krydset mellem tumor og normalt væv, skærende ende, lymfeknuder på hver station for at bekræfte tumorens invasivitet, uanset om resektion er fuldstændig lymfeknude metastase mv, så vidt muligt at tilvejebringe detaljerede og specifikke patologiske data til klinikken, som fremmer yderligere behandling og prognose hos patienter.

Cytologisk diagnose: Histologisk observation og diagnose af sputum, urin, pleurale effusion, brystvandsudløb, bronkoskopibørste og punkteringsudtræk på forskellige steder.

Immunohistokemi: snesevis af immunhistokemisk farvning blev udført, primært til identifikation af vævskilder til bløde væv tumorer, diagnose og klassificering af lymfom, diagnose og differentiel diagnose af tidlig cancer og østrogen og progesteronafhængig bestemmelse af brystkræft. Og prognose, østrogen og progesteronafhængig bestemmelse af endometriecancer, identifikation af forskellige væv, orgeltumorer og tumorlignende læsioner.

Intraoperativ hurtig patologisk diagnose: Prøver, der kræver patologisk diagnose under operationen. Den hurtigste patologiske diagnose gives inden for 10-15 minutter for at vejlede kirurgen til bestemmelse af den kirurgiske procedure.

Andre afdelinger:

Driftsrum, ICU-værelse, sygeplejerskestation mv.

Har du set nogen af ovenstående hospital laboratorieplanlægning og klassificering venner har nogen viden om dette aspekt? Hvis du har brug for laboratorieplanlægning, konstruktion, transformation, laboratoriemøbler, laboratorieventilation, er venner velkommen til at kontakte os BOKA. Vores BOKA mærke er et avanceret laboratoriummærke i Guangzhou, dedikeret til at skabe sikre, miljøvenlige, intelligente og innovative laboratorier.