Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorieplanlægning og designproces

Oct 10, 2018
 1. Forudsætningen for omfattende konfigurationsdesign er tilstrækkelig fonde og rummelig plads. Det er muligt at planlægge laboratorier, der varierer i natur og type. Såsom forskning og udvikling værelse, kvalitetskontrol værelse, præcision instrument værelse, stofrum, høj temperatur opvarmning rum, forbehandlingsrum, kemiske laboratorium, prøve værelse mv Egnet til store virksomheder og forskningsinstitutioner.

  lab furniture10.10.jpg


 2. 2. Selektiv konfigurationsdesign: På grund af finansiering og overvejelser på webstedet kan et omfattende design ikke medtages. Derfor kan kun de anvendte produkter vælges, og funktionerne kan beriges og planlægges. Velegnet til små og mellemstore laboratorier.

 3. Når alle ovenstående faktorer er fastslået, kan der udarbejdes en laboratorieplan og planlægningsindhold, og så skal man overveje tre hovedfaktorer, der påvirker byggekvaliteten i fremtiden:

 4. 1. Konstruktion metode til indløbsrør og afløbsrør.

 5. 2. Samlet laboratorieforbrug og distributionsmetode

 6. 3. Ruten til luftkanalen på udstødningsudstyret og beregningen af udstødningsvolumenet på ventilatormotoren.

 7. Indløbs- og afløbsrørkonstruktion:

 8. Bygning under opførelse: Designplanen skal leveres til arkitekten, og i henhold til den position og afstandsdimension, der er angivet på tegningstegningen, bør den reserveres til byggekroppen ved hjælp af skjult rør eller hængerør.

 9. Områder, der ikke er blevet gennemført eller er blevet omdannet til laboratorier i mange år: Da de ovennævnte to bygninger ikke var beregnet til laboratoriebrug, er de fleste af deres egne indløbs- og udløbsrør ikke egnet til brug, så det er nødvendigt at finde kilden af indtag og dræning. Konstruktion ved hjælp af åbent rør eller rør.

 10. Bygning under opførelse:

 11. Indstil den rigtige position for hovedstrømafbryderen ifølge designplanen. Derefter transporteres til hvert laboratorium. Et websted, der ikke er gennemført eller er blevet ændret til et laboratorium i mange år: Find først den eksisterende hovedafbryder for at vurdere, om strømmen er tilstrækkelig. Hvis der er mangler, hvordan øges kapaciteten. Ifølge renoveringen eller rummet skal bygningen udføres med et mørkt rør eller et klart rør under byggeperioden. Den samlede mængde el i ovennævnte byggemetode. Hvordan man estimerer? Først og fremmest skal du give brugerne strømforbrug af forskellige udstyr. Såsom antallet af strømstyrke, størrelsen af wattet, til at designe antallet af sløjfer.

 12. Ruten til luftkanalen på udstødningsudstyret.

 13. 1. Bygninger under opførelse: Ruter til planlægningskanaler leveres til arkitekter. Diskuter etableringen af en rørledning godt eller reserver det på forhånd ved hjælp af et reserveret hul.

 14. 2. Områder, der ikke er gennemført eller blevet ændret til laboratorier i mange år: Først bekræftes, om bygningen selv har et design af rørledningsbrønde, og hvis det er tilgængeligt, kan det sluttes til rørledningsbrøndene. Omvendt kan den ideelle udstødningsledebane findes ud fra lokalitetsafstand og terræn.

 15. 1. En til en 1 ventilator til et pumpepunkt.

 16. 2. Et par N 1-fans til flere pumpepunkter. Det kan designes i samme etage eller på forskellige etager. Det kan spare antallet af fans og området af kanaler.

 17. 3, N til N flere fans med flere pumpepunkter. Den kan opstilles i henhold til udstødningsgasens art, f.eks. Styring af uorganiske syre- og alkaliudstødningsemissioner og organiske udstødningsemissioner.