Hjem > Udstilling > Indhold

laboratorie layout af interiør layout

Aug 09, 2018

Rimelig laboratorieplanlægning og design er særligt vigtigt. Hvis du ønsker at etablere et moderne laboratorium, skal du derfor først formulere og foreslå laboratorieplanlægningens overordnede planlægning, bekræfte laboratorievirksomhedsprojektets art, formål, mission, grundlag og omfang og bekræfte de forskellige eksperimenter. Værelsesfunktion og procesbetingelser og omfang Samtidig skal vi lave noget forberedende arbejde for arkitektonisk design, undersøge og diskutere og absorbere den samme natur i ind-og udland.

Omfang laboratorieplanlægning erfaring, som en selvstændig, i henhold til laboratoriets procesbetingelser og beslægtede materialer, udarbejde en programopgavebog; Når alle aspekter af arbejdet er klare, skal du gøre et godt stykke arbejde inden for laboratorie arkitektonisk design, omfattende arkitektonisk design. Den grundlæggende anmodning, adskillelse af praksis og planlægningsanmodning, for at skabe en følelse af tid, avanceret laboratoriebyggeplan, at tilvejebringe et solidt grundlag for etablering af laboratoriebyggeri. Hovedindholdet i laboratorieudformningen og beslægtede præparater beskrives detaljeret nedenfor.


For det første forberedelser til laboratorieplanlægning og design:

1. Forholdet mellem bygningerne i hovedplanen og den måde, hvorpå de levende arealer håndteres.

2. Procesplanlægning og procesflow af forskellige eksperimentelle bygninger.

3, flere muligheder for flykombination, etablere antallet af lag i forsøgsbygningen.

4. Vælg det passende antal berøringer (herunder åbning, dybde, gulvhøjde og gangbrostørrelse).

5. Arrangementet af de vigtigste instrumenter og udstyr samt placeringen af prøvebænken og dampkåden.

6. Planlægningsmetoden mellem laboratoriet og seminariet, der hjælper planlægningen mellem laboratoriet og laboratoriet.

7. Justering af konstruktionen af det tekniske rørnetværk (f.eks. Åbent rør eller mørkt rør, vertikalt rørnetværk eller graderørnetværk).

8. Sensitive anmodninger.

Laboratorieopstillingen af laboratoriet er som beskrevet ovenfor. Ovennævnte otte store punkter forklarer de forskellige aspekter af laboratorieindretningen. Jeg håber, at det vil være til stor hjælp for alle i forståelsen af laboratorieplanlægningen!