Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorieindustrien indvarsler udviklingsmuligheder og udfordringer

Mar 29, 2018

I Kina kan laboratorieinstrumentet og udstyrsindustrien levere generelle og professionelle analytiske instrumenter, og applikationer omfatter uddannelse, sundhedspleje og fødevareproduktion. Vakuuminstrumenter og udstyr vil yderligere styrke uafhængig forskning og udvikling, udvide anvendelsesområdet og øge konkurrenceevnen.

Det

Med ankomsten af den nye periode i den 12. Femårsplan har laboratorieindustrien indledt muligheder og udfordringer for udvikling. Dette skyldes hovedsagelig støtte fra relevante nationale politikker, den store efterspørgsel efter laboratorieinstrumenter inden for fødevaresikkerhed og udvikling af medicinsk og sundhedsvæsen i Kina. Efterspørgslen efter laboratorieinstrumenter, analytiske instrumenter og optiske instrumenter giver alle markeder til udvikling af laboratorieinstrumenter og giver mulighed for udvikling.

Det

Med udviklingen og gennembrudet af nye teknologier i vores land vil laboratorieinstrumenter også indlede opgradering og opgradering til avanceret udvikling for at imødekomme flere applikationsbehov. Der er dog visse problemer bag den hurtige udvikling. I øjeblikket er Kinas laboratorieinstrumentproducenter for det meste små og mellemstore virksomheder, og deres evne til at innovere er begrænset. Derfor er high-end laboratorieinstrumenter stadig primært importeret, og rentabiliteten på high-end-markedet har tiltrukket mange kendte udenlandske selskaber ind på det kinesiske marked og konkurrerede med indenlandske producenter af laboratorieudstyr. Denne immaterielle intensiverede konkurrencen i laboratorieindustrien og gjorde det muligt for flere virksomheder at tage et fodfæste i den hårde konkurrence gennem løbende innovation og forbedret produktkvalitetstilsyn. Stedet og dermed accelerere udviklingshastigheden for den indenlandske laboratorieinstrumentindustri kombineret med regeringens støtte til instrumentproduktion, højteknologiske industrier, vil det overordnede niveau for laboratorieinstrumentindustrien i Kina blive væsentligt forbedret i de kommende år.