Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratoriemøbler design koncept

Jul 03, 2017

Laboratoriemøbler værelse layout design koncept


BOKA Moderne laboratorieplanlægning og design er hovedsageligt baseret på GLP-krav til udførelse og stræber efter at opfylde den moderne virksomhed ISO900, ISO400 og GMP kvalitetssystem certificering krav. Planlægningskonceptet er som følgende tre punkter: 1, den rimelige anvendelse af laboratorieplads 2, for at imødekomme arbejdsmiljøet for menneskelige krav 3, At opfylde sikkerhedskravene i arbejdsmiljøet  

Første: Grundkravene til planlayout for laboratorierum

1 , Single person sigle side arbejdsområde: gangafstand på 4 fod, ca. 1200mm; Højden af at sætte ting er 5 fod, omkring 1500mm; Arbejdsområde på 2,5 fod, ca. 750 mm.

2, dobbelt person dobbelt side arbejdsområde: gangafstand på 5 fod, ca. 1500mm; Højden af at sætte ting er 5 fod, omkring 1500mm; Arbejdsområde på 2,5 fod, ca. 750 mm.

3, eksperimentelle bænk og sikkerhedsudstyr gangbro afstand på 6 fod, omkring 1800mm.

4, sikkerhedsudstyret mellem gangafstanden ≥ 6 fod, ca. 1800 mm.


For det andet er laboratoriekammerets grundlæggende krav:

1, laboratoriebelysningen: Generelt skal fysiske og kemiske laboratorier være mod sydøst, let til belysning; Instrumentrummet skal være mod nordvest, let at kontrollere konstant temperatur og fugtighed.

2, laboratorieventilation: rimelig udstødningshastighed og lufttilførselsvolumen er meget vigtigt for laboratoriepersonalets sunde og laboratoriedataens nøjagtighed

3, Laboratoriet vand og el: Et rimeligt laboratorievand og elektrisk systemlayout er et vigtigt grundlag for laboratorieplanlægning og design.

4, laboratoriekorridorer og døre og vinduer med størrelseskrav: Korridorbredde skal være ≥ 5 fod, ca. 1500 mm, dørrammens størrelse (bredde * højde): 3 fod * 7 fod, ca. 900 mm * 2000 mm.


For det tredje, de grundlæggende krav i laboratorieudstyret

1, sikkerhed: laboratorieudstyr bør overvejes med passende sikkerhed design, effektivt kan forhindre ulykker hændelse; Såsom brug af bordplader, valg af kabinemateriale, udvælgelse af hardware tilbehør og så videre.

2, humanisering: en rimelig laboratorieudstyrs konfiguration og optimering af rummet er den grundlæggende faktor for humaniseret.

3, praktiske: de produkter, der leveres af leverandøren til at opfylde laboratoriens behov af eksperimentet er de mest realistiske elementer.

4, forudsigelighed: moderne laboratorium er i konstant udvikling og forandring, vil kunderne ikke ønsker at gøre kunden er ikke et spørgsmål om professionel laboratorieudstyr producenter bør være en af kvaliteten.


Designkoncept:

I det moderne videnskabelige laboratorium, avancerede videnskabelige instrumenter og forbedre det eksperimentelle udstyr

Forbedre niveauet af videnskab og teknologi, for at fremme videnskabelige forskningsresultater af de nødvendige forhold. BOKA ved hjælp af en unik CAD tredimensionel planlægning og design af produktionsmetoderne kan imødekomme de forskellige behov hos forskellige kunder, komplette og omfattende laboratorieplanlægning planlægning og design til kundens rimelige og omfattende anbefalinger og stræbe efter at skabe en sund, sikker , Miljøvenligt, komfortabelt laboratoriumrum, laboratoriepersonalet til at levere et videnskabeligt og brugervenligt laboratoriemiljø.


Generelt laboratorium:

Medarbejdere i det generelle kemiske laboratorium til rutinemæssig kemisk analyse er det samlede laboratorium kun udstyret med røgovne, sidebord og den centrale eksperimentelle bænk, bænken kan udstyres med et generelt udstyr, bordet bør vælge specielle anti-syre og alkali-bordplade.


Organisk Syntese Laboratorium:

I henhold til karakteristikaet for et syntetisk laboratorium er laboratoriet udstyret med elhætte og bord. Bordet er udstyret med et emhætte og bord, bordet med specialbeslag, kan anvendes til destillation, refluks, filtrering og andre forskellige forsøg.


Biochemistry Laboratory:

Biokemi laboratorium, med en ren bænk, det centrale bord, sideborde og dampkoge, mens i laboratoriet, i henhold til brugerkravene i konfigurationsautoklaven, ovn, køleskab og gulvudstyr, er hele eksperimentets rumlayout rimeligt, rent og praktisk.