Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratory damptætte emner

Aug 28, 2017

Laboratorieovnen er en del af laboratorieudstyret. I et videnskabeligt laboratoriemiljø resulterer god ventilation i at skabe et rent laboratoriemiljø, der sikrer den videnskabelige karakter af forsøgsbetingelserne, pålideligheden og forsøgetes sikkerhed. det er meget vigtigt; så vær opmærksom på følgende, når vi bruger laboratorieføleriet:


QQ截图20170111201610.jpg


1, den indendørs lufttemperatur mellem -5 ℃ til +40 ℃, 24 timer gennemsnit ikke overstiger +25 ℃.

 

2, er laboratoriet ikke brugt i tre år, når ventilationsskabet også skal være regelmæssig ventilation, så testpersonalet er nyttigt.

 

3, når mere end to dampkåler bruger en blæser for at undgå driftsfejl eller ukorrekt, blæseren kun "åbner" "slukket" af en operatør til styring; hvis en anden dampdåse ikke anvendes midlertidigt eller for at stoppe brugen, kan du bruge luftstrømningsventilen til at lukke ventilatorerne; For at undgå overlapning af "åben" og "slukket" ventilatoren, så ikke kun skade på fanens levetid, er eksperimentet ikke korrekt.

 

4, laboratorie dampe hætte i brug, for at undgå strømmen af ​​folk til at bringe modstrøm retning af dampkoge interferens.

 

5, laboratoriet dampkoge i brugen af ​​hver 2 timer i 10 minutter for at fylde vinden (det vil sige vinduesventilation); brug mere end 5 timer for at åbne vinduerne for at undgå negativt indendørstryk.