Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorie Encyclopedia-Laboratoriemøbler

Apr 09, 2018

Definition af laboratoriemøbler

Laboratoriemøbler er en laboratorieeksperimentskonsol, herunder en dampplade, en central platform, et sidebord, et reagensskab, et instrumentskab, et skab, et eksperimentskab, et medicinskabinet, en eksperimentplatform, en dagplatform, en beskyttende dækning og lignende. Ifølge materialeklassifikation indgår alt stål, alt træ, stål træ, aluminium træ og andre typer. Bordplader kan bruge fysisk-kemiske plader som Trespa, VIA osv. Keramiske eller epoxyharpikplader kan også bruges til at opnå laboratoriemøbler, der er resistente over for syrer, alkalier og slidstyrke.Laboratoriemøbler

Funktionen skal først overvejes, hvilket kræver, at vores laboratoriemøbler har funktioner, som er nemme at rengøre, sterilisere og holde rene i længere tid. Almindelige stål- og træmøbler kan næppe opfylde dette renlighedskrav. På baggrund af fuld overvejelse af eksperimentørens forskellige krav udviklede VOLAB en række fuldt rustfri stålmøbler til at opfylde kundens drøm. Brugen af højkvalitets børstet rustfrit stål som råmateriale til laboratoriemøbler kombineret med en perfekt produktionsproces opfylder fuldt ud dine høje krav til renlighed og serviceintensitet. Den perfekte kombination af rustfrit stål bord og stålskab med 25MM substratplade under hensyntagen til laboratoriets krav til renlighed og bærende.

Trespa

Trespa er et termohærdende phenolharpiksark, hvori phenolharpiks er imprægneret i kraftpapir eller træfibre og hærdet ved høj temperatur og højt tryk. På grund af sin ensartede struktur og kompaktitet er ethvert punkt på brættet stærkt. Hvis overfladen udsættes for speciel harpiksbehandling, kan dens ydeevne forbedres yderligere. Trespa's kerne er sort, hvid og brun. Farven tone, stil og tekstur af overfladen er ret rige, så det kan bruges som udendørs og indendørs byggematerialer med tilsvarende styrke krav og udseende krav. Trespa har fremragende slagfasthed, vandmodstand, fugtbestandighed, kemisk modstand, varmebestandighed, slidstyrke og vejrbestandighed. Sollys giver ikke misfarvning eller misfarvning. Derudover er produktet svært at plette snavs, let at rengøre, let vedligeholdelse. Produktets skønhed er langvarig, og Trespa's effektabsorption og specielle fremstillingsprocesser gør det til en kraftig støddæmper.

Fælles eksperimentelle møbler

Eksperimentbænk

Platformen til fysiske forsøg. Andre centrale laboratoriebænke, gashylder, medicinskabe, standardskabe, gasflasker, højtemperaturborde mv.

Gashætte

Gashylder anvendes i laboratorier og kræver udledning af skadelige gasser og en laboratorieanvendelig anordning, der kræver rengøring og udledning af spildevand under forsøget.

Medicinskabinet

Medicinskabinetter er produkter, der primært opbevarer stoffer og reagenser i laboratoriemøbler. Ifølge produktmaterialet kan det opdeles i fuld træ type og al ståltype. Ifølge sikkerhedsindikatorer kan opdeles i almindelig type og pumpning. Formålet er at sikre den bedst mulige bevarelse af giftige, skadelige og flygtige genstande i laboratoriet.

Eksperimentbænk

Laboratorie biologisk sikkerhedsskab

Det biologiske sikkerhedsskabe bruges til at beskytte operatørerne selv, laboratoriemiljøet og eksperimentelle materialer, når de bruges til at inficere eksperimentelle materialer som primære kulturer, bakteriestammer og diagnostiske prøver for at undgå eksponering for ovennævnte operationer. Det er designet til at producere infektiøse aerosoler og splatters.

Kecheng Nenghuan Eksperimentelle Udstyr Co, Ltd er et professionelt moderne laboratoriemøbler og laboratoriebænk. Virksomhedens hovedprodukter omfatter laboratoriemøbler, laboratorieudstyr, laboratoriebænke, gaskomponenter, centrale laboratoriebænke, biologiske sikkerhedsskabe, afgiftningsskabe, eksplosionssikre skabe, reagensskabe, rene bænke og grundlæggende udstyr relateret til laboratorier. Stål, stål træ, aluminium træ, alt træ og andre materialer.