Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorieindretningsproces af vandkraftprojekt

May 08, 2018

Laboratorieindretningsproces af vandkraftprojekt

1. Rørledningen for vand og el skal lægges på undersiden af gulvet gennem det forudindlejrede rør og føre til den udpegede position af centralstationen. For fortovet lægges vand- og elrørruten i væggen og føres til den udpegede placering. Det resterende arbejde udføres af laboratorieentreprenøren.

For centralstationen er placeringen af vand- og elrørene skjult midt i bundskabet; Til sideborde er vand- og elrørene gemt bag bundskabet. Vandet til nødspylingsanordningen indføres af det indlejrede rør i væggen.

2. Laboratoriekontraktøren vil begynde at installere og forbinde forskellige kabler, rørledninger, indlejrede rør, stikkontakter og vandhaner fra adgangspunkterne, der forlades af den civile byggeside. Alle vandhaner, stikkontakter, servicekolonner mv er markeret på de relevante tegninger.

3, kabel og vand rør skal bevise deres pålidelighed.

4. Hver stekskab har 2 stikkontakter og en koldknap for at imødekomme brugerens krav. Stikkontakten på arbejdsbordet er markeret på den relevante sidevisning.

5. Alle kontakter og stikkontakter skal installeres uden for kogepladen.

6. Alle luftafbrydere i kontrolboksen har deres tilhørende kontakter og stik.

7, skal installationen overholde lokale regler, al elektrisk installation og inspektion skal opfylde de fastsatte krav og registreringer. Disse registreringsdokumenter vil blive leveret til slutbrugeren.


8, alle strømforsyninger, apparater fra vasken, nødspylingsanordninger osv. Har en vis sikkerhedsafstand. Det

9. Anbring en jordforbindelse på et passende sted i laboratoriebygningen. Nogle instrumenter såsom XRF, AAS og ICP skal jordes, og jordingsmodstanden er mindre end 0,5 Ω.

10. Der kræves en ruteplan for at bestemme transittiden. Sørg for at laboratoriet har plads nok til at opbevare tilbehør. Den kan installeres straks efter forsendelsen.

11. Alt installationsarbejde skal opfylde relevante standarder og verificeres af elektriske ingeniører.

12. El-ledninger skal adskilles fra LAN og telefonlinjer for at undgå signalforstyrrelser.

13, testprocessen at indsende bevis. Alle resultater skal indsendes til brugeren.

14. Fra datoen for leveringen af projektet er der et års kvalitetssikringsperiode.

15. Kvalitetsproblemerne fra laboratorieentreprenøren eller tilhørende underleverandører under transport-, installations- og inspektionsprocessen er alle garanteret.

5.1.jpg