Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorie klassifikationsprincip

Mar 28, 2018

I moderne eksperimentelle forskningsinstitutter klassificeres laboratorier generelt efter fysik, generel kemi, organisk syntese kemi og biologi. Når man vælger udstyr til plan design, har laboratorier i forskellige felter forskellige krav, og forskellene er meget forskellige. Stor.

Ved design af kemiske analyselaboratorier er det normalt udstyret med en central konsol med to operationer midt i laboratoriet, sideborde, testbænke, dampkåler, medicinskabe og tørrekabiner på begge sider og en ren bænk og konstant temperatur og luftfugtighed udstyr efter behov.

Med udviklingen af fysiske industrier som medicin, medicin, mad og landbrug, skovbrug og dyrehold er sterile og støvfrie miljøer med høj pålidelighed uundværlige i laboratorier inden for disse områder. I biologiske laboratorier overveje de særlige krav til databehandlingsarbejder fra generelle til inspektion, testning, fotografering og vask. Vaskestationen og tørrestationen kan normalt justeres ved indgangen.

Installer reagensstativ og gimbals på central- og sideborde for at opbevare reaktionsrør og ekstraktionsrør ifølge forskellige eksperimentelle formål. Derudover kræves der specielle gasrør og kølevandforsyning og dræning på prøvebænken. Røret kan også installeres inde i røgglasset for at fastgøre armaturets gimbal.