Hjem > Udstilling > Indhold

Laboratorie og kontor overordnet projekt byggeprojekt

Oct 16, 2018

For det første karakteren af laboratoriemålene

I færd med at opbygge et professionelt laboratorium er "konstruktion" -delen vigtig. Det omfatter laboratoriernes placering og planlægning, og er fundamentet og sjælen i hele den eksperimentelle platformkonstruktion.

Laboratoriepositionering refererer til: positionering af laboratoriet i den internationale og indenlandske (hvilken slags niveau skal opnås); Laboratoriepositionering i industrien (system); laboratoriepositionering i samfundet (tredjepartsdetektering af regeringsfunktionen) laboratorium) laboratoriets placering i sit geografiske område.

Laboratorieplanlægning omfatter to aspekter: Den ene er laboratoriebyggeri, og den anden er laboratorieprocesplanlægning. Laboratoriebygningsplanen indeholder bygningens udseende, stil, højde og udformning. Før laboratorieopbygningen er processen med at undersøge laboratoriets behov faktisk at bestemme processen med at planlægge hele laboratoriet i 3 til 5 år. Derfor kræves en stor del af det foreløbige forskningsarbejde. Det er nødvendigt at præcisere sine egne behov og fremtidige udviklingsretninger.

Derudover bør det fuldt ud anerkendes ud fra det koncept, at professionel laboratoriebyggeri er et komplekst systemteknik, der er opbygningen af arbejdsmiljøet og måden miljøet skabes på, snarere end en simpel kombination af instrumenter og møbler.

lab furniture 10.16

For det andet skal laboratorieudformningen gå forud for civilingeniørdesign

1) Vindakselens design, herunder vindmøllens placering, størrelse og mængde, opfylder ikke laboratoriekravene og kan ikke opfylde kravene;

2) Gascylinderrummet er kun udformet i henhold til gascylinderrummet til brandbeskyttelse; det betragtes ikke som en helhed.

3) Opdelingen er tvetydig, layoutet er urimeligt, og rummet i rummet er utilstrækkeligt eller for stort. Den overordnede planlægning af laboratoriet udføres ikke.

?

4) Utilstrækkelig overvejelse af instrumenter og møbler.

5) Særlige rumfunktioner, såsom fx kamre med konstant temperatur og fugtighed, rene laboratorier mv .;

6) Netto niveauet er for lavt, hvilket påvirker rørledningens layout, ventilationsdesign osv., Så pladsen efter renovering er lav.

For det tredje valg af laboratorie design og konstruktion enhed


Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co, Ltd er forpligtet til at levere omfattende løsninger til sikkerhedsforskning i Kinas videnskabelige forskningsvirksomheder, herunder laboratorieplanlægning og designkonsultation, avancerede laboratoriemøbler, laboratorieindretningsrensning, laboratoriebiosikkerhed, laboratorieunderretning. Kontrol, laboratorieudstyr, reagensforsyninger og laboratorievedligeholdelsestjenester. Volab er blevet bedømt som et velkendt mærke i Shenzhen.