Hjem > Udstilling > Indhold

Kodak diskuterer de seks hovedforanstaltninger for daglig brug af laboratoriekryogene bade

Apr 11, 2018

Kodak diskuterer de seks hovedforanstaltninger for daglig brug af laboratoriekryogene bade


arbejdsprincip


Afhængigt af anvendelsesformålet er en række termometre designet og fremstillet. Designgrundlaget er: Elektrothermal konstant temperatur-inkubator ved anvendelse af faststof, væske, gas under påvirkning af temperatur og termisk ekspansion og kontraktionsfænomen; Under konstante volumenforhold ændres gassen (eller damptrykket på grund af forskellige temperaturer, termoelektrisk effekt; Modstanden ændrer sig med temperaturændringer, virkningen af varmestråling osv.


Generelt kan enhver fysisk egenskab af ethvert stof, så længe det ændrer monotont og signifikant med ændringer i temperaturen, bruges til at markere temperaturen og lave et termometer.


Anvendelse og klassificering


Med udviklingen af videnskab og teknologi og behovene hos moderne industriel teknologi er temperaturmålingsteknologien også blevet løbende forbedret og forbedret. På grund af det stadig bredere temperaturområde har de ifølge forskellige krav også produceret forskellige temperaturmålere. Her er et par af dem.


1, gastermometer: brug mere hydrogen eller helium som temperaturmålingsmateriale, elektrisk termostatblastovn på grund af hydrogen- og helium-kondensationstemperaturen er meget lav, tæt på absolut nul, så dens temperaturområde er meget bredt. Denne type termometer er meget nøjagtig og anvendes til præcisionsmålinger.


2, modstandstermometer: Opdelt i termometer til termisk modstand og halvlederbestandighed, er baseret på egenskaberne ved modstandsændringer med temperaturen lavet af denne funktion. Metal termometre anvendes hovedsageligt til platin, guld, kobber, nikkel og andre rene metaller og ferronickel, fosfor bronze legering; halvledertermometre anvendes hovedsageligt kulstof, germanium og så videre. Modstandstermometre er nemme at bruge og har været meget udbredt. Dens måleområde er omkring -260 ° C til 600 ° C.