Hjem > Udstilling > Indhold

Indførelse af typer og materialer af almindeligt anvendte laboratoriemøbler

Apr 13, 2018

Indførelse af typer og materialer af almindeligt anvendte laboratoriemøbler

Laboratoriemøbler omfatter dampkamre, laboratoriebænke, laboratoriestole, instrumentbænke, dagplatforme, medicinskabe, reagensskabe, karosserier, sikkerhedsskabe, opbevaringsskabe mv. De vigtigste materialer er alt stål, rustfrit stål, PP, alt træ , aluminium træ, stål træ osv. for at opnå syre, alkali, slid og andre egenskaber ved laboratoriemøbler.

1. Brændeovnen er den mest anvendte lokale udstødningsanordning i laboratoriet. Dens ydeevne afhænger hovedsageligt af luftens hastighed gennem dampdækslet.

2. Bænken er en meget vigtig del af laboratoriemøblerne. Platformen var nødvendig for at udføre det fysiske eksperiment. Den eksperimentelle bænk kan opdeles i en centralstation, en sidestation, en vaskestation, en instrumentstation, en højtemperaturstation, en bærende station, en operationsstation, en ren bænk, en fysisk station osv. Afhængigt af på funktionen Det kan opdeles i en stålprøvebænk og en stålbænk i henhold til materialet. , aluminium træbænk, alt træbænk.

3. Lab stolen er en del af laboratoriemøblerne. Brug til at hvile, observere stolen i eksperimentet.

4. Himmelplatformen er en del af laboratoriemøblerne. Sky-platformen er et grundlæggende understøttende eksperimentelt udstyr specielt designet til eksperimenter med høj præcisionskrav og anti-interferens. Det kan styre interferensen i brug, når forskellige udstyr vibrerer, modstå interferens i brug under friktion og vibrationer mellem vejkøretøjer og jorden, modstå interferensen i brug under jordens naturlige bevægelse og modstå den interferens, der anvendes, når vejret ændres naturligt Sørg for nøjagtighed under eksperimentet. Sky-platformen er designet til stødabsorption, dvs.: bænk, bordplader, bordplader og instrumenter; stødabsorptionsniveau er et hundrede tusind.

5. Medicinskabinet er en del af laboratoriemøblerne. Medicinskabinet: Det kaldes en medicinfryser. Brug af en fryser til at opbevare medicin er en opbevaring og konserveringsteknologi med kinesiske egenskaber. Dens karakteristika er små investeringer, hurtig effekt og investeringsværdi.

6. Containerskabe er funktionelle skabe, der bruges til at opbevare forskellige typer glasvarer, bæger, målekopper osv., Der anvendes til forsøg efter rengøring.

7. Reagentskabet er en del af laboratoriemøblerne. Det er også kendt som et prøveskabe og et medicinskabinet. Det er et skab, der bruges til at opbevare farmaceutiske reagenser i laboratoriet. Dens funktioner er bekvem og holdbar.

8. Sikkerhedsskabet er en del af laboratoriemøbler. Det opbevarer forskellige former for sikkerhedsbeskyttelsesartikler til produktive eller levende stoffer eller materialer. Sikkerhedsskabets rolle er at opbevare. Forskellige typer kemikalier, lægemidler, dokumenter, optiske diske osv. Kan anvendes på arbejdspladsen, så der kræves forskellige typer sikkerhedsskabe til opbevaring.

9, skabe er en del af laboratoriemøbler, som generelt er opdelt i familieopbevaringsrum og forretningskabe mv., Der hovedsagelig bruges til at lette brugen af mennesker, opbevarer forskellige varer, opdelt i kategorier. For en familie eller sovesal med et lille rum er det desuden et must-have-element. Det kan gøre fuld brug af rummet til at rumme flere levende ting, og det kan også være en god udsmykning til folks hjemmemiljø.