Hjem > Udstilling > Indhold

Inspektions- og karantænebureauets laboratoriebygning for at opnå et omfattende gennembrud

Dec 10, 2018

Fra Indre Mongoliet Entry-Exit Inspection og Quarantine Bureau blev det opdaget, at laboratorieinspektionen og karantænebureauet i de seneste år har øget investeringer, reform og innovation i overensstemmelse med behovene til inspektion og karantænereform og gjort omfattende gennembrud i laboratoriebyggeri , testfunktioner og indikatorer for videnskabelig forskning med henblik på inspektion og karantæne. Giver stærk teknisk support.

For det første opnåede laboratoriekonstruktionen nye gennembrud. Gennemførelsen af professionel laboratorium regionaliseret zoning management mode, holde sig til den folk orienterede forbedring af eksperimentelle forhold, alle laboratorier, ventilation, vand og elektricitet og anden hardware transformation, har professionelle laboratorier installeret et uafhængigt adgangskontrolsystem for at sikre laboratoriet sikkerhed personale- og miljøsikkerhed.
På nuværende tidspunkt har mobilinspektionslaboratoriet etableret et regionalt centrallaboratorium med BSL-2 biosikkerhedsmæssige tekniske forhold; Fytosanitært laboratorium er blevet et regionalt centrallaboratorium og søger om opførelse af et nationalt nøglelaboratorium; Det kemiske laboratorium er blevet flyttet og omdannet. Skab et nyt laboratorium med rimeligt layout, forbedrede forhold og optimerede faciliteter.
Den anden er at opnå nye gennembrud i detektionsfunktioner. Det har evnen til at dække mange områder som dyr og planter, dets produkter, fødevarer, kemiske produkter, mineralprodukter mv. Det kan udføre indenlandsk og international bestilt testning, identifikation, isolering og karantæne, risikoanalyse, insektælling og sundhed dekontamineringsbehandling. Og fyldte de tre emner i systemet:
For det første har det mestret seks infektionssygdomsdetekteringsteknologier til heste, lungebetændelse i hestenes næsehule, equine infectious anemia, equine viral arteritis, equine influenza, hestepest og andre importerede heste, som fuldstændig ændrede afhængigheden af inspektion. Historie.For det andet er detekteringen af plantegenetisk modificerede komponenter og sygdomsmolekylærbiologi-detekteringsteknologi i spidsen og den første detektion af Brassicaceae black spot-patogen, dodder, mørkebrun brækket øjebille, skorpion fyrretræ elefant mv. I hele systemet. Den tredje er den internationale laboratoriebedømmelse og blindprøve sammenligning, den første gang i regionens system til at foretage den offshore-opdragne virksomhed med påvisning af giftige og skadelige elementer af mineralske produkter.Den tredje er at opnå nye gennembrud inden for videnskabelig forskning og mærkningskapacitet. I de seneste år har han været vært for og deltog i 11 forskningsprojekter fra National Natural Science Foundation, National Science and Technology Support Programme, Autonome Region og General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine og har formuleret 5 nationale standarder og 8 standarder, og afsluttet 3 opfindelse patenter og 5 brugsmodel patenter.