Hjem > Udstilling > Indhold

hvordan man omdanner laboratorieventilationssystemet

Jul 18, 2018

Lugt af laboratoriet er generelt uudholdeligt. Hvis laboratoriesystemets ventilationssystem ikke er godt reformeret, vil vores medarbejdere være uacceptable indenfor, og selv hvis det er alvorligt, vil det forårsage gasforgiftning, så Xiaobian mener, at renoveringen af laboratoriets ventilationssystem skal være i overensstemmelse med regulativer. Så hvordan man omdanner laboratorieventilationssystemet, lad os lytte til redaktørens mening nedenfor!

Udstødningsluft i laboratorier og fabrikker bruger sædvanligvis flere dampkåle. Brugen af kåler er fleksibel. Luftmængden af centraliserede udstødningsventilatorer skal kunne tilpasse sig dampkogernes fleksibilitet. Derfor skal udformningen og gennemførelsen af laboratorieventilationssystemet tage højde for de variable og variable problemer i laboratorieudstødningen og træffe de nødvendige foranstaltninger til automatisk at justere udstødningsgasens udstødningsvolumen for at opfylde laboratoriets renhedskrav. Kravet om variabelt luftvolumen.

Hvis du vil fuldføre en laboratorieventilation eftermontering, skal du omdanne det eksisterende ventilationssystem. Designprocessen er meget vigtig. Fordi med den fortsatte udvikling og fremskridt inden for forskellige ingeniører, kan genopkomsten af avanceret teknologi for ti år siden virke som en joke nu, så hvis du vil forbedre laboratorieventilationen bedre, er det nødvendigt at genvinde det videnskabelige ventilationssystem. Rationaliseret design er den eneste måde.

7.09.jpg

Endnu en gang vil materialets niveau i løbet af hele byggeprocessen direkte påvirke renoveringen af laboratoriet. Hvis vi vil gøre det næste årti mere praktisk og videnskabeligt end det foregående årti, så er det uundgåeligt, at vi skal være mere opmærksomme på de anvendte materialer. Kun ved at bruge de mest egnede byggematerialer kan vi garantere perfektion af projektet, efter at konstruktionen er afsluttet, og endelig kan laboratoriepersonalet være tilfreds.

Endelig differentierede arrangørerne af vores station det optimerede design i overensstemmelse med laboratoriefunktionen og dannede en laboratorieopretningsplan. Prøv at forbedre laboratorieventilationssystemet uden at påvirke det daglige arbejde, udskifte alle eksterne rørledninger, reparere den beskadigede controller og tage målrettede behandlingsforanstaltninger for forskellige typer udstødningsgas med henblik på at beskytte det omgivende miljø. Aktivt kulstofadsorptionsapparat og vasketårn vil yderligere øge tekniske tilsyn for at sikre, at laboratorieventilationssystemet installeres i tide.

Efter en lille række forklaringer vil du omdanne det kemiske laboratorieventilationssystem, kontakt os venligst, hvis du har brug for det, BOKALAB laboratorieventilationstransformation, dit bedste valg!