Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan opretholdes laboratoriet møbel biosikkerhedskabinet regelmæssigt

Dec 03, 2018

I de to foregående artikler har vi introduceret forholdsregler og håndteringsspørgsmål for brug af laboratoriemøbler biosikkerhedskabinetter. Følgende BOKA Xiaobian introducerer metoden til regelmæssig vedligeholdelse af biosikkerhedskabinetter:

1. Udskift forfilteret hver tredje måned.

2. Udskift UV-lampen en gang om året.

FUME HOOD 9.19

3. Når et af følgende forhold opstår, skal biosikkerhedskabinet inspiceres på stedet: efter at biosikkerhedslaboratoriet er gennemført, er biosikkerhedskabinet installeret, før det tages i brug; efter at biosikkerhedskabinet er flyttet, efter at biosikkerhedskabinet er inspiceret; Efter at biosikkerhedskabinet er udskiftet med et højffektivfilter Det biologiske sikkerhedsskab er rutinemæssigt testet årligt. Test på stedet skal udføres af kvalificeret personale i overensstemmelse med producentens anvisninger for hvert biosikkerhedsskabers ydeevne og integritet for at verificere overholdelse af nationale standarder. Beskyttelse af beskyttelsesskabe bør vurderes for sikkerhedskabinens integritet, HEPA-filterlækage, vertikal luftstrømshastighed, luftflow i arbejdsvinduet og gennemsnitlig vindhastighed, negative tryk / ventilationstider, røgmønstre i luftstrømmen og alarmer og blokeringer. Systemet testes. Du kan også vælge at udføre lækage, lysstyrke, UV-intensitet, støjniveau og vibrationstest. Ved udførelse af disse tests er inspektørerne specielt uddannet til at anvende specialiserede teknikker og udstyr. Det anbefales stærkt, at testen udføres af en kvalificeret fagmand.

Sterilitetstest blev udført ugentligt ved anvendelse af en lignende metode til luftbårne tællinger.

Biosikkerhedsskabet skal fjerne forurening, før du flytter og udskifter filteret. Den mest almindelige metode er at anvende formaldehydfumigation, som skal fjernes af kvalificerede fagfolk.